Stiri de ultima ora

Ferrari va efectua un test privat pe circuitul de la Mugello: Scuderia va utiliza monopostul din 2018

Ferrari va efectua un test privat pe circuitul de la Mugello: Scuderia va utiliza monopostul din 2018
Auto
Ferrari a anunțat că va efectua marți un test privat pe circuitul de la Mugello cu monopostul din 2018 ca parte a pregătirilor pentru noul sezon competițional, care va începe în 5 iulie.

Ferrari a anunțat la începutul acestei săptămâni detaliile despre testul privat pe care îl planifică cu scopul de a se pregăti pentru noul sezon competițional.

Scuderia a dezvăluit că Sebastian Vettel și Charles Leclerc vor efectua marți un test privat pe circuitul de la Mugello. Întrucât testele cu monoposturile actuale sunt interzise, echipa italiană va miza în cadrul testului pe monopostul SF71H din sezonul 2018, însă principalul avantaj este că nu va exista o limită de kilometri.

Testul va avea loc la numai câteva zile după ce Leclerc a efectuat o demonstrație pe străzile de la Maranello cu actualul monopost SF1000.

Rivalii de la Mercedes au efectuat deja două zile de teste cu monopostul din sezonul 2018 pe circuitul de la Silverstone, în timp ce Renault a ales circuitul din Austria. În schimb, Racing Point a decis să aloce una dintre cele două zile de filmare cu noul monopost în cadrul unui test desfășurat de asemenea pe circuitul de la Silverstone.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus