Stiri de ultima ora

Fără versiuni AMG 63 pentru Mercedes-Benz Clasa E Coupe și Cabriolet facelift: "Cele două variante de caroserie nu vor avea motorizări V8"

Fără versiuni AMG 63 pentru Mercedes-Benz Clasa E Coupe și Cabriolet facelift: Cele două variante de caroserie nu vor avea motorizări V8
Auto
Fără versiuni AMG 63 pentru Mercedes-Benz Clasa E Coupe și Cabriolet facelift: "Cele două variante de caroserie nu vor avea motorizări V8"

Publicat Joi, 28.05.2020 de Cornel Șocariciu

Mercedes-Benz Clasa E Coupe și Cabriolet facelift nu vor primi versiuni AMG din seria 63. În aceste condiții, cea mai potentă variantă va purta indicativul AMG E53 și va oferi 435 CP.

Mercedes-Benz a prezentat recent . Cele două versiuni de caroserie pregătite de constructorul german propun modificări de ordin estetic, îmbunătățiri consistente la interior și o gamă generoasă de motorizări diesel și benzină.

Fanii versiunilor de performanță nu au fost uitați de oficialii producătorului din Stuttgart. Atât Clasa E Coupe facelift, cât și Clasa E Cabriolet facelift vor fi disponibile în varianta AMG E53 (foto).

Nemții au pregătit un motor pe benzină de 3.0 litri cu șase cilindri care dezvoltă 435 de cai putere și 520 Nm. Motorul cu ardere internă este susținut și de sistemul mild-hybrid EQ Boost care plusează în anumite momente cu 22 CP și 250 Nm.

Cu toate acestea, cele două versuni de caroserie nu vor primi și variante AMG 63. Informația a fost confirmată de Andrea Ruland, manager de produs responsabil pentru Clasa E.

"În acest moment avem versiuni 53 pentru Coupe și Cabriolet. Și le vom păstra doar pe acestea până la apariția unei noi generații. Clasa E Coupe și Cabriolet nu vor fi disponibile cu motorizări V8", a declarat oficialul Mercedes-Benz.

În schimb, vor fi disponibile în scurt timp în versiuni de top AMG 63 echipate cu motorul V8 de 4.0 litri.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus