Stiri de ultima ora

Detalii despre cele două concepte pregătite de Citroen în acest an: "Am dezvoltat ...

Detalii despre cele două concepte pregătite de Citroen în acest an: "Am dezvoltat ...
Auto
Detalii despre cele două concepte pregătite de Citroen în acest an: "Am dezvoltat noi tehnologii pentru suspensii și scaune"

Publicat Marti, 15.01.2019 de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com

Citroen afirmă că a dezvoltat tehnologii noi pentru suspensii și scaune pentru cele două concepte pe care le va prezenta în acest an.

Citroen a anunțat în toamna anului trecut că va prezenta , pentru a sarbaori 100 de ani de existență.

Linda Jackson, CEO-ul constructorului francez, a oferit acum câteva detalii interesante și anunță că producătorul francez a dezvoltat o serie de tehnologii noi pentru suspensii și scaune care au rolul de a îmbunătăți confortul.

"Am dezvoltat noi tehnologii pentru scaune și suspensii, dar în același timp este vorba și despre conectivitate, spațiu de stocare, calitatea aerului, modularitate și concentrarea pe pasager. Vrem să fim punctul de referință pentru confort", a declarat ea.

În plus, Jackson a precizat și două dintre elementele de bază pe care se va concentra Citroen în perioada următoare.

"Sunt două lucruri pe care trebuie să le avem în viitor. Confortul și designul care ne face să fim diferiți. Confortul a fost în ADN-ul nostru de mult timp, dar îl aducem acum în era modernă", a adăugat ea.

Ambele concepte vor fi lansate în prima jumătate a anului, însă pentru moment oficialii francezi nu au dezvăluit dacă acestea vor primi versiuni de serie sau vor avea doar rolul de a demonstra diverse tehnologii.

"Primul concept va fi la Geneva (nr. - lună martie) și este bazat pe viziunea Citroen pentru mobilitate urbană, al doilea este mai târziu și arată viziunea noastră pentru confort", a mai precizat Jackson.

Citroen a anunțat marți că a comercializat 825.000 de unități în Europa în 2018, în creștere cu 5% comparativ cu 2017.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus