Stiri de ultima ora

Deschiderea circulației pe lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva va fi amânată: a apărut ...

Deschiderea circulației pe lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva va fi amânată: a apărut ...
Auto
Deschiderea circulației pe lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva va fi amânată: a apărut o fisură de 15 metri lungime

Publicat Joi, 12.09.2019 de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com

Lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva nu va putea fi deschis circulației în luna septembrie după apariția unei fisuri de 15 metri lungime și un centimetru lățime din cauza unor probleme la terasament.

Șoferii care călătoresc pe autostrada A1 Lugoj - Deva vor mai avea de așteptat până când circulația pe lotul 3 cu o lungime de 21 de kilometri va fi deschisă publicului, în ciuda faptului că lucrările au fost finalizate la jumătatea lunii august.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat în această săptămână că a identificat o fisură cu lungimea de 15 metri ca urmare a unor probleme la terasament, chiar dacă până în prezent autostrada nu a fost utilizată de public.

Pasul următor este realizarea unei expertize tehnice și apoi contractarea lucrărilor de reparație, însă până în prezent CNAIR nu a oferit detalii despre timpul necesar pentru toate aceste proceduri. Cu mai puțin de o săptămână în urmă, Ministerul Turismului susținea că tronsonul de autostradă .

Autostrada A1 Lugoj - Deva este formată din 4 loturi, însă în prezent se circulă integral doar pe loturile 1 și 4. În schimb, doar 15 dintre cei 28 de kilometri ai lotului doi sunt în prezent în exploatare, în timp ce pentru restul de 13 kilometri contractul a fost reziliat și este în curs de re-licitare.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus