Stiri de ultima ora

Declarații îndrăznețe din partea lui Elon Musk: "Pick-up-ul Tesla va fi mai bun ...

Declarații îndrăznețe din partea lui Elon Musk: "Pick-up-ul Tesla va fi mai bun ...
Auto
Declarații îndrăznețe din partea lui Elon Musk: "Pick-up-ul Tesla va fi mai bun decât Ford F-150 și o mașină sportivă mai bună decât un Porsche 911"

Publicat Miercuri, 12.06.2019 de Daniel Popescu

Elon Musk susține că pick-up-ul pe care Tesla "speră să-l prezinte în această vară" va fi "mai bun decât Ford F-150 și o mașină sportivă mai bună decât un Porsche 911".

Elon Musk a oferit recent o nouă serie de declarații îndrăznețe, de data aceasta cu ocazia unei întâlniri generale a acționarilor.

CEO-ul constructorului american a fost întrebat despre următoarele lansări pregătite de Tesla , și anume și capul-tractor Semi . Referindu-se la pick-up, Musk a făcut o comparație directă cu camioneta Ford F-150, cel mai vândut model de serie din lume, dar și o comparație mai puțin obișnuită cu Porsche 911.

"Încercăm ceva nou care să nu fie doar o copie a unui alt model. Va fi un pick-up mai bun decât F-150 în ceea ce privește funcționalitățile specifice unui pick-up și o mașină sport mai bună decât un Porsche 911 standard. Aceasta este aspirația", a declarat el.

Până în prezent, Tesla a publicat doar un teaser cu noul pick-up și a anunțat anterior că îl va prezenta oficial în această vară. În cadrul adunării generale a acționarilor, Musk a afirmat că "speră" ca Tesla să-și tina promisiunea în această privită, fără însă să ofere alte detalii.

Anterior, Tesla a afirmat că pick-up-ul electric va oferi o autonomie electrică de până la 800 de kilometri și că prețul de pornire pe piața din Statele Unite.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus