Stiri de ultima ora

Cum arată un Lamborghini Aventador încrustat cu 2 milioane de cristale Swarovski

Cum arată un Lamborghini Aventador încrustat cu 2 milioane de cristale Swarovski
Auto
Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce este automat vedeta oricărei șosele, chiar și cu dotările standard. Dacă proprietarul îi mai și decorează caroseria cu 2 milioane de cristale Swarovski negre, cum este cazul de față, lumea chiar nu mai știe cum să reacționeze.

Originară din Republica Moldova, fotomodelul și creatoarea de modă Daria Radionova a rupt gura târgului în Londra, acolo unde locuiește de mai mulți ani. Tânăra a atras toate privirile nu atât prin colecțiile vestimentare lansate, cât mai ales prin mașina sa. Este vorba despre un Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce încrustat cu 2 milioane de cristale Swarovski negre.

„Glazurarea mașinii cu pietre prețioase a durat peste 700 de ore, iar munca a fost realizată de angajații atelierului „Cars in Cloaks din Londra.

„Cu siguranță, am dus încrustarea cu cristale la un nou nivel. Credeți că ar trebui să percep 1 liră pentru fiecare fotografie (n.r. pe care o face lumea mașinii)? Clar, aș deveni miliardară , scrie Daria Radionova pe Instagram, la descrierea unei poze în care autoturismul său este înconjurat de pietoni curioși care își îndreaptă smartphone-urile spre el.

Lamborghini Aventador cu cristale Swarovski – Ce spun internauții?

Deși este evident că acest Lamborghini Aventador atrage toate privirile pe șosea, nu toți trecătorii sunt plăcut impresionați. „Acele cristale Swarovski îl fac să pară mai ieftin decât dacă ar fi avut o vopsea decentă sau autocolant , scrie un utilizator pe YouTube.

„Dumnezeu să-i binecuvânteze firma de asigurări, în caz că acest vehicul ar fi implicat în vreo coliziune , comentează alt internaut.

„Sunt singurul care vrea să știe cum se spală mașina? , întreabă alt utilizator al rețelei sociale.
auto-bild

Articole similare :
comments powered by Disqus