Stiri de ultima ora

Cele mai fiabile maşini, mai vechi de 2-3 ani. Mic ghid pentru cei care vor un SUV / crossover second-hand

Cele mai fiabile maşini, mai vechi de 2-3 ani. Mic ghid pentru cei care vor un SUV / crossover second-hand
Auto
Românii iubesc maşinile cu gardă la sol ridicată, nu e greu să observăm asta pe străzi. Aşa că şi piaţa s-a transformat, iar cererea de maşini la mâna a doua din acest segment a cresut considerabil. 

Aşa încât vă prezentăm statistica TÜV Report cu acest tip de maşini second-hand, pe categorii de vârstă, în funcţie de rata de defecţiuni.

Adică un mic ghid pentru cei care vor un SUV/crossover second-hand din Germania. Clasamentul este făcut în anul 2017, şi cuprinde categorii de vârstă pentru maşini mai vechi de 2-3 ani, 4-5 ani, 6-7 ani, 8-9 ani sau 10-11 ani. 

Organizaţia germană de control tehnic sortează aceste rapoarte în funcţie de rata defecţiunilor anuale. Un model de maşină este testat de cel puţin 500 de ori pentru a fi introdus în raportul TÜV, astfel încât statisticile sunt destul de exacte. 

1. Mercedes-Benz GLK - cu cea mai mică rată a defecţiunilor din segment: 2.1% (Rulaj mediu 52.000 km)

Modelul emană destul de multă seriozitate şi că are prestanţă, chiar dacă nu e cea mai mare maşină din lume. Poate că unele materiale nu sunt la fel de moi ca la unii competitori, însă habitaclul crossoverului Mercedes-Benz îţi dă impresia că o să reziste o veşnicie. 

2. Opel Mokka - rată a defecţiunilor 2.6% (Rulaj mediu 35.000 km)

Opel Mokka are un comportament rutier normal, care pune accentul pe siguranţă, iar apoi pe confort, caracteristicile sportive fiind mult diminuate. La Mokka, dieselul asociat cu o cutie manuală cu 6 trepte face o figură foarte bună, demonstrându-se mai viguros decât motorul turbo pe benzină.
promotor.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus