Stiri de ultima ora

Ce poţi să loveşti pe Autostrada 10 ca să ajungi cu maşina direct la Remat?

Ce poţi să loveşti pe Autostrada 10 ca să ajungi cu maşina direct la Remat?
Auto
Ce poţi să loveşti pe Autostrada 10 ca să ajungi cu maşina direct la Remat? Cu siguranţă şoferul implicat în acest accident bizar nu s-a gândit niciodată că va ajunge în această situaţie hilară.

Scene UIMITOARE: Operație pe inimă, pe marginea drumului pentru salvarea unui motociclist

Un șofer a lovit cu mașina un cerb, pe Autostrada 10 (A10), Turda – Aiud, între localităţile Mirăslău şi Decea din județul Alba. În urma impactului, animalul sălbatic a murit, fără să existe alte victime, ci doar pagube materiale.

Accidentul a avut loc pe lotul 3 al autostrăzii, între localităţile Mirăslău şi Decea din Alba, în apropierea nodului rutier de la Decea. Autostrada are gard de protecţie însă înălţimea relativ redusă a acestuia a permis cerbului să îl sară cu uşurinţă şi să ajungă pe carosabil.

„Aceste garduri sunt gandite generalist, sunt garduri din sârmă zincată, gândite să nu ruginească foarte repede, să nu se deterioreze. Când avem de-a face cu animale excesiv de puternice sau excesiv de agile, cum sunt cerbii, pentru că, în general, un astfel de gard reţine căprioarele, dar când vine un cerb de 300 de kilograme, care vorba aia e şi vânjos şi plin de elan îi escaladează”, a declarat purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu.
auto-bild

Articole similare :
comments powered by Disqus