Stiri de ultima ora

Ce mașină conduce Cristi Borcea după ce a a ieșit din închisoare

Ce mașină conduce Cristi Borcea după ce a a ieșit din închisoare
Auto
Inspirat de mașina pe care o conduce Gigi Becali, nașul său, Cristi Borcea și-a cumpărat, imediat după ce a părăsit penitenciarul un Mercedes-Maybach S 560, care valorează peste 200.000 de euro.

Cristian Borcea este din nou liber, după ce Tribunalul Ilfov a examinat cererea de eliberare condiționată a fostului finanțator al Clubului Dinamo. Acesta a fost eliberat după patru ani și patru lunide închisoare. El a fost condamnat la 6 ani și 4 luni în dosarul transferurilor din fotbal.

În 2017, Borcea a mai făcut o încercare de a ieşi mai devreme din închisoare, însă în octombrie anul trecut Tribunalul Ilfov i-a respins cererea de eliberare condiţionată.

Mercedes-Maybach Clasa S este mai lung cu 20 de centimetri faţă de versiunea cu ampatament mărit oferită pe Clasa S: cu o lungime de 5.462 milimetri și un ampatament de 3.365 milimetri pasagerii care ocupă locurile din spate au la dispoziţie un spaţiu cu adevărat generos. La capitolul motorizări regăsim deja consacratele V8 şi V12 de 469 CP şi 630 CP.

Articole similare :
comments powered by Disqus