Stiri de ultima ora

Campanie inedită: Volkswagen oferă teste de două zile cu e-Golf pentru ca viitorii clienți ...

Campanie inedită: Volkswagen oferă teste de două zile cu e-Golf pentru ca viitorii clienți ...
Auto
Campanie inedită: Volkswagen oferă teste de două zile cu e-Golf pentru ca viitorii clienți să se obișnuiască cu mașinile electrice

Publicat Marti, 11.06.2019 de Daniel Popescu

Volkswagen a lansat o campanie de marketing în Marea Britanie prin care oferă teste de două zile cu e-Golf, cu scopul ca viitorii clienți să descopere mai ușor beneficiile mașinilor electrice.

Divizia din Marea Britanie a celor de la Volkswagen a anunțat lansarea unei campanii inedite de marketing pentru promovarea lui e-Golf.

Astfel, constructorul german va oferi teste de două zile cu modelul electric cu scopul că viitorii clienți să aibă timp să se familiarizeze cu condusul unei mașini electrice și să analizeze mai bine beneficiile acestora.

"Testul de 48 de ore oferă oamenilor șansa de a învăța cât de ușor s-ar integra e-Golf în viața lor. Experiența de două zile îi lasă pe oameni să provoace e-Golf în tot felul de scenarii, în funcție de nevoile lor, iar e-Golf are șansa de a demonstra numeroasele calități pe care le are", explică Tim O’Donovan, managerul de marketing pentru vehicule electrice din cadrul Volkswagen.

Aceasta va fi una dintre ultimele campanii pentru promovarea lui e-Golf, în condițiile în care constructorul german a lansat deja pre-comenzile pentru noul hatchback electric ID.3, disponibil pentru moment doar într-o versiune specială de lansare pentru circa 40.000 de euro.

Volkswagen ID.3 urmează să fie prezentat oficial în luna septembrie cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus