Stiri de ultima ora

BMW anticipează un 2019 dificil și vrea să renunțe la unele modele și versiuni: “Trebuie ...

BMW anticipează un 2019 dificil și vrea să renunțe la unele modele și versiuni: “Trebuie ...
Auto
BMW anticipează un 2019 dificil și vrea să renunțe la unele modele și versiuni: “Trebuie să intensificăm eforturile de reducere a costurilor”

Publicat Vineri, 15.03.2019 de Paul Cosma

BMW spune că eforturile sale pentru reducerea costurilor trebuie să fie “intensificate”, din cauza unui an ce se anunță dificil și plin de provocări. Printre altele, nemții vor să renunțe la unele modele și versiuni, ca de exemplu Seria 3 Gran Turismo.

După ce profitul din 2018 (înainte de taxe) a scăzut cu 20% și a coborât sub 7 miliarde de euro (8.7 miliarde în 2017), în urma investițiilor în mașini electrice și a altor factori, BMW susține că piața va continua să fie una dificilă și în 2019.

Nemții se așteaptă la “vânt puternic din față care va afecta întreg sectorul în 2019” și, în acest sens, vor să intensifice eforturile de reducere a costurilor.

Printre altele, BMW vrea să renunțe la unele modele și versiuni din portofoliu. Unul dintre exemple este Seria 3 Gran Turismo, despre care știm deja că , în ciuda unei “cereri bune” din partea clienților.

BMW a explicat că introducerea testelor de emisii WLTP a provocat turbulențe semnificative pe mai multe piețe europene, iar acest fapt a dus la o “o competiție intensă și neașteptată”.

Articole similare :
comments powered by Disqus