Stiri de ultima ora

Audi RS Q8 a devenit cel mai rapid SUV de la Nurburgring: un prototip a avut nevoie 7 minute ...

Audi RS Q8 a devenit cel mai rapid SUV de la Nurburgring: un prototip a avut nevoie 7 minute ...
Auto
Un prototip al viitorului Audi RS Q8 a stabilit cel mai bun timp pe circuitul de la Nurburgring în dreptul categoriei SUV: 7 minute și 42.2 secunde. SUV-ul de performanță are 600 CP și va fi prezentat în cursul lunii noiembrie.

La finalul anului trecut, Mercedes-Benz anunța că modelul . Modelul german reușea să bată recordul stabilit în 2017 de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio.

Acum, divizia de performanță Audi are un răspuns pentru rivalii din Stuttgart: un prototip al viitorului Audi RS Q8 a parcurs un tur pe Iadul Verde în 7 minute și 42.2 secunde. Astfel, modelul producătorului din Ingolstadt devine cel mai rapid SUV de la Nurburgring.

Audi RS Q8 încă nu a fost prezentat în mod oficial, lansarea modelului de performanță urmând să aibă loc în cursul lunii noiembrie, cel mai porbabil în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Sub capota SUV-ului de performanță se află aceeași configurație pe care .

Motorul V8 biturbo de 4.0 litri oferă 600 de cai putere și 800 Nm. Nemții au pregătit și un sistem mild-hybrid la 48V menit să reducă emisiile și consumul de carburant.

Conform unor surse apropiate companiei, Audi RS Q8 are nevoie de 3.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, în timp ce viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 306 km/h. Noul SUV de performanță a preluat de pe versiunea SQ8 atât sistemul de direcție integrală, cât și diferențialul sport și barele stabilizatoare electromecanice.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus