Stiri de ultima ora

Audi PB 18 e-tron concept: primul teaser cu supercarul electric care se lansează în 23 august

Audi PB 18 e-tron concept: primul teaser cu supercarul electric care se lansează în 23 august
Auto
Audi va lansa în 23 august conceptul unui supercar electric care a primit numele PB18 e-tron. Germanii nu au menționat dacă noul concept va avea ulterior o versiune de serie.

Audi va participa la ediția din acest an a Consursului de Eleganță de la Pebble Beach din Statele Unite cu un nou concept electric. Acesta va purta numele sugestiv Audi PB 18 e-tron, după inițialele Pebble Beach și anul de lansare.

Anunțul este însoțit de un prim teaser cu noul concept, care scoate în evidență semnătura farurilor și forma generală a caroseriei. Aceasta din urmă este apropiată de cea a prototipului Audi R18 e-tron cu care producătorul de la Ingolstadt a concurat în Campionatul Mondial de Anduranță și, implicit, în Cursa de 24 de ore de la Le Mans până în sezonul 2016 .

Germanii nu au menționat încă dacă noul concept electric va beneficia la un moment dat de o versiune de serie, însă nu este exclus ca acesta să fie un simplu exercițiu de design, în special prin prisma numelui.

Pe de altă parte, conceptul supercarului electric va fi prezentat cu mai puțin de o lună înainte de lansarea oficială a primul model electric de serie al mărcii: Audi e-tron va debuta în cadrul unui eveniment special în 17 septembrie la San Francisco și va fi urmat în 2019 de versiunea de producție a lui e-tron Sportback Concept și în 2020 de varianta de serie a lui e-tron Gran Turismo Concept .
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus