Stiri de ultima ora

Apare un documentar despre actorul care a fost strivit de propriul Jeep

Apare un documentar despre actorul care a fost strivit de propriul Jeep
Auto
„Love, Antosha” este titlul unui documentar ce se va axa pe viața și cariera lui Anton Yelchin, actor renumit pentru rolul lui Pavel Chekov în cele mai recente trei filme „Star Trek”. Acesta a murit în 2016, la vârsta de 27 de ani, strivit accidental de propriul Jeep.

Pe 19 iunie 2016, actorul ruso-american Anton Yelchin a murit în curtea casei sale din Los Angeles, strivit de propriul Jeep Grand Cherokee 2015.

Din cauza modului de acționare a schimbătorului de viteze specific acestui model, Yelchin credea că lăsase autoturismul în poziția P (Parking), când – de fapt – acesta era în N (Neutral). Jeep-ul a alunecat la vale înspre actor, lipindu-l de un zid de cărămidă și strivindu-l. La numai 27 de ani, Anton Yelchin a murit de asfixie traumatică.

Cum se FURĂ la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: “Pot să vă ajut?”

La trei ani după tragedie, foștii săi colegi de breaslă arată că nu l-au uitat. „Love, Antosha” este un documentar ce se va axa pe viața și cariera lui Anton Yelchin, puștiul din Moscova, extrem de ambițios și de talentat, care ajunsese să cucerească inimile americanilor.

Filmul va cuprinde declarații înduioșătoare ale unor nume sonore de la Hollywood, precum J.J. Abrams, Nicolas Cage, Willem Dafoe, Jodie Foster, Bryce Dallas Howard, Jon Voight sau Martin Landau, care își amintesc diverse momente petrecute alături de Yelchin.

Anton Yelchin este renumit pentru rolul lui Pavel Chekov din cele mai recente trei filme „Star Trek”, dar și-a dovedit talentul și în titluri precum „Green Room” (2015) sau „Terminator Salvation” (2009). În scurta sa carieră, a reușit să joace în nu mai puțin de 68 de producții diferite.

„Love, Antosha” ajunge în cinematografele din SUA pe 2 august, dar nu a fost anunțată și vreo dată a premierei în România. Din păcate, este posibil ca documentarul să nu ruleze deloc pe marele ecran în țara noastră.
auto-bild

Articole similare :
comments powered by Disqus