Stiri de ultima ora

Acum poți conduce pe șoselele României într-un celebru joc pe calculator

Acum poți conduce pe șoselele României într-un celebru joc pe calculator
Auto
O parte dintre șoselele României au fost incluse în cel mai nou pachet de expansiune al unui celebru joc pe calculator. Nu este vorba despre GTA: Bucharest City, așa cum poate mulți și-ar fi dorit, ci despre Euro Truck Simulator 2.

SCS Software, compania care în 2012 lansa mult așteptatul Euro Truck Simulator 2, anunță acum că va lansa un pachet de expansiune a jocului. Intitulată „Road to the Black Sea” (Drumul către Marea Neagră), actualizarea va îmbogăți peisajul virtual cu numeroase șosele din România, Bulgaria și regiunea europeană a Turciei (Tracia Răsăriteană).

„În a doua parte a acestui an, șoferii din Euro Truck Simulator 2 își vor putea extinde companiile și vor putea livra mărfuri în România, țară cunoscută pentru regiunea împădurită a Transilvaniei și pentru Munții Carpați; Bulgaria, cu terenul său variat și litoralul la Marea Neagră, precum și regiunea Tracia a Turciei, care reprezintă poarta către cel mai mare oraș al Europei, Istanbul”, anunță SCS Software într-un comunicat oficial.

Creatorii simulatorului de șofat precizează că pachetul de expansiune nu va introduce doar șosele, ci și obiective turistice pe care le vom putea admira din mers: „De la micuțele sate din zona rurală până la marele și agitatul Istanbul, aceste trei țări abundă în istorie, arhitectură unică și monumente precum Castelul lui Dracula din România. Veți vedea toate acestea de-a lungul călătoriilor voastre înspre Marea Neagră”.

Șoselele României, într-un joc pe calculator – Când le vom putea străbate virtual?
auto-bild

Articole similare :
comments powered by Disqus