Stiri de ultima ora

Acesta ar putea fi pseudonimul lui Dragnea Jr.: Cu ce se laudă pe internet?

Acesta ar putea fi pseudonimul lui Dragnea Jr.: Cu ce se laudă pe internet?
Auto
Valentin-Ștefan Dragnea este cunoscut în lumea mașinilor modificate cu un Volkswagen Golf R. În cazul acestei mașini , Dragnea Jr a apelat la o firmă de tuning pentru a o modifica pe gustul său. Acestea a dorit să obțină cât mai multă putere din motorul 2.0 TSI cu 270 CP și 350 Nm de fabrică.

După ce s-au montat o serie de piese făcute la comandă (axe cu came Catcams, galerie de admisie Billet cu porturi pentru încă patru injectoare, galerie de evacuare twin-entry ceramică), mașina a ajuns la 680 CP și 622 Nm, astfel fiind cel mai puternic Golf cu motor 2.0 TSI în circulație.

Pe lângă acest Golf, fiul lui Dragnea mai deține și modele precum BMW X5, Audi S3, Audi A8 și Skoda Octavia RS. Toate acestea sunt depozitate un garaj care este încălzit pe timpul iernii.

Dar Valentin-Ștefan Dragnea nu este cunoscut doar pentru mașinile pe care le deține ci si pentru faptele sale de șofer teribilist pe care le povestește chiar el pe forumul 4Tuning.ro.

Pseudonimul lui Dragnea este “hxt20”. Acesta a povestit cum în doar câteva luni de când și-a luat permisul a fost prins de radar pe Bulevardul Iuliu Maniu cu viteza de 110 km/h. De aceasta dată ne spune că “am reușit să mă înțeleg cu polițistul”.

La doar o săptămână a fost prins din nou de radar, dar de data aceasta era în drum spre Slobozia. Viteza a fost de 123 km/h în timp ce se deplasa în localitate.

În aceeași postare, Valentin Dragnea ne povestește că a fost prins de două ori că nu a respectat culoarea roșie a semaforului, dar ca a scăpat la “mica înțelegere”.

Printre altele, fiul lui Dragnea a mai spus că a depășit pe linia dublă continuă, că a primit șase amenzi pentru nepurtarea centurii și că a fost oprit de cinci ori într-o seară pentru folia pe care o avea aplicată pe geamuri.

Dar nu a reușit să scape chiar de fiecare dată. Ne spune că a rămas și fără permis după ce a fost prins circulând cu 130 km/h pe Bulevardul Lascăr Catargiu, în București.

Cu toate acestea, nu a reușit să-și stăpânească nevoia de viteză. Într-o altă postare, ne povestește cum a circulat cu 320 km/h pe autostrada București – Pitești (A1) la bordul unui Lamborghini Gallargo Superleggera.
auto-bild

Articole similare :
comments powered by Disqus