Stiri de ultima ora

Aceasta este noua generație Toyota Supra: sportiva constructorului nipon, ...

Aceasta este noua generație Toyota Supra: sportiva constructorului nipon, ...
Auto
Aceasta este noua generație Toyota Supra: sportiva constructorului nipon, "scăpată" pe internet înainte de prezentarea din Detroit

Publicat Vineri, 11.01.2019 de Cornel Șocariciu

Noua generație Toyota Supra va fi prezentată oficial în 14 ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Cu toate acestea, un clip de prezentare a ajuns deja pe internet.

În cursul zilei de ieri, Toyota a publicat , modelul urmând să fie expus în premieră în 14 ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Între timp, divizia Toyota din Mexic s-a grăbit și a publicat pe contul de Twitter un clip de prezentare cu viitoarea generație Supra. Fanii constructorului nipon au fost vigilenți și au reușit să salveze clipul și să-l încarce pe YouTube. 

Anterior, Toyota a oferit câteva informații cu privire la viitoarea generație Supra. Modelul constructorului nipon va avea o masă de 1.496 de kilograme, cu 14 kilograme mai puțin comparativ cu precedenta versiune, în timp ce motorizarea de top va fi împrumutată din gama BMW .

Vorbim despre un propulsor pe benzină de 3.0 litri cu 6 cilindri în linie. În cazul noului BMW Z4 (fratele noii generații Supra), motorul este capabil să ofere 340 de cai putere și 500 Nm. Cu detalii complete despre noua generație Toyota Supra vom reveni în 14 ianuarie.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus