Stiri de ultima ora

A fost anunțată mașina oficială a Festivalului Internațional de Film Transilvania

A fost anunțată mașina oficială a Festivalului Internațional de Film Transilvania
Auto
Organizatorii Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), ajuns la cea dea XVIII-a ediție, au anunțat care este mașina oficială a festivalului. Pentru al 13-lea an consecutiv, Mercedes-Benz va asigura transportul invitaților și a organizatorilor.

Organizatorii TIFF, primul și cel mai mare festival din România dedicat filmului de lungmetraj, au anunțat că Mercedes-Benz este mașina oficială a ediției din 2019. Pe întreaga durată a evenimentului, desfășurat în perioada 31 mai – 9 iunie, participanții vor circula cu limuzinele Mercedes-Benz Clasa E, SUV-urile Mercedes-Benz GLC şi autovehiculele comerciale uşoare Vito şi Sprinter.

„De-a lungul celor 13 ani de parteneriat, TIFF a devenit un capitol important al implicării Mercedes-Benz în sfera culturală din România, capitol construit pe respect și încredere și definit de excelența celor doi parteneri în domeniile pe care le reprezintă”, a declarat Mirel Dediu, Corporate PR/Communications, Marketing & PR Mercedes-Benz Cars. „Suntem încântați să fim alături de echipa TIFF la ediția de majorat și mândri de ceea ce reprezintă acest festival – un reper al cinematografiei și un catalizator cultural”.
auto-bild

Articole similare :
comments powered by Disqus