Stiri de ultima ora

Zgonea a primit cadou la Cluj o cremă anti-îmbătrânire: Nu o voi folosi, i-o voi da tatălui meu

Zgonea a primit cadou la Cluj o cremă anti-îmbătrânire: Nu o voi folosi, i-o voi da tatălui meu
Actualitate
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea , şi miniştrii delegaţi Aurelia Cristea şi Mihnea Costoiu au vizitat, joi, la Cluj-Napoca, Salonul de inventică Pro Invent, deschis la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (UTCN), ei primind din partea unor cercetători de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" câte o cutie cu o cremă anti-îmbătrânire.

"Este o cremă ca să nu îmbătrâniţi niciodată", a spus una dintre cercetătoare.

Valeriu Zgonea a declarat că nu va folosi crema, pentru că nu are nevoie, şi i-o va da tatălui său, în timp ce Mihnea Costoiu şi Aurelia Cristea au afirmat că o vor folosi.

"O voi folosi, eu folosesc o cremă produsă de o companie româmească. E grea viaţa de politician", a spus Aurelia Cristea, ministru delegat pentru Dialog Social.

La rândul său, ministrul delegat pentru Cercetare, Mihnea Costoiu, a spus că va folosi crema "după perioada de guvernare".

Salonul Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii Pro Invent s-a deschis, miercuri, la UTCN, evenimentul fiind desfăşurat sub egida Academiei de Ştiinţe Tehnice din România, filiala Cluj, şi a Ministerului Educaţiei Naţionale.

Salonul reuneşte 75 de entităţi - universităţi, institute, centre şi staţiuni de cercetare, firme, asociaţii ale inventatorilor, persoane fizice din ţară şi din străinătate, fiind înscrise peste 300 de invenţii pentru jurizare. Premierea celor mai bune invenţii va avea loc vineri.

Articole similare :
comments powered by Disqus