Stiri - Editia din date de 23-06-2016

Arhiva stiri din data de:
23-06-2016 Stiri de ultima ora din

Zece tineri manageri au fost premiaţi la Gala Premiilor Business Magazin 2016

Actualitate
Revista Business Magazin a acordat, joi seară, zece premii tinerilor manageri care au atins performanţa în afaceri, în cadrul Galei Tineri Manageri de Top, eveniment care a ajuns la a 11-a ediţie.

Zece tineri manageri au fost premiaţi la Gala Premiilor Business Magazin 2016

Gala premiilor Business Magazin , care a avut loc la Fratelli Social Club, a adus pe scenă o nouă serie de tineri manageri de top care au avut o evoluţie spectaculoasă şi au adus în prim-plan viziunea noii generaţii din business-ul românesc, cea care ar putea dicta creşterea economică în următorii ani.

Anul acesta se poate spune cu că "Vin Milenialii!", noua generaţie tehnologizată, generaţia de tineri care intră puternic în societate şi reprezintă schimbarea societăţii şi a economiei în bine.

La ediţia de anul acesta a galei managerii premiaţi pentru că au dovedit performanţă în afaceri şi în profesie sunt: Lucia Costea, antreprenor, Secom; Călin Matei, director general adjunct, Groupama; Cătălin Ştef, senior vicepresident of International Operations, 3Pillar Global; Alexandra Copos de Prada, CEO şi presedinte Ana Pan/ Presedinte Ana Hotels - Premiul a fost înmânat de către Rareş Macinică, CEO al firmei de logistica Lagermax, caştigator al Galei Tineri manageri in 2015 -; Ionut Ardeleanu, CEO, Auchan Romania ; Daniel Bobu, director, enterprise marketing, Vodafone; Horaţiu Vasilescu, director general, Bijuteria Teilor; Alexandru Stânean, CEO, Teraplast; Marian Ion, CEO, ING Services Romania; Marius Bîcu, director general, acţionar Unilact.

Gazdele evenimentului au fost Cristian Hostiuc, Director Editorial Business Magazin şi Ioana Matei şi Bogdan Angheluţă, redactori Business Magazin, care au prezentat poveştile de succes ale celor care au schimbat în bine cursul afacerilor pe care le conduc în vremuri dificile.

Romulus Oprică, sociolog, managing partner al companiei de cercetări de piaţă Brandberry - care a făcut din catalogul tinerilor manageri de top un obiect de studiu şi subiectul tezei sale de doctorat, intitulată "Influenţa capitalului social asupra evoluţiei în carieră"- a prezentat linii definitorii şi pentru angajaţii din corporaţii, dar şi pentru antreprenorii care au apărut în catalog, a remarcat mutaţiile care au avut loc în componenţa catalogului de-a lungul timpului, din cauza schimbărilor din economie sau din cauza situaţiei economice, a crizei, dar şi elementele care compun succesul profesional, conform tinerilor cu care a stat de vorbă.

Business Magazin premiază, din 2006, managerii şi antreprenorii cu vârsta de până în 40 de ani care au atins performanţa în afaceri şi s-au remarcat în domeniul în care activează. 1.100 de tineri manageri de succes au fost prezentaţi de-a lungul a unsprezece ani în cataloagele 100 de Tineri Manageri de Top.

Prin această iniţiativă echipa Business Magazin selectează şi promovează tinerii managerii care conduc unele dintre cele mai importante afaceri din România şi care vor reprezenta cel mai bine mediul de business în următori ani.Articole similare :
16
iun.
revista business magazin a premiat tinerii manageri de top
Actualitate
Revista Business Magazin a premiat joi zece tineri manageri care fac performanţă în afaceri, în cadrul Galei Tineri Manageri de Top, eveniment aflat la a douăsprezecea ediţie. Revista Business Magazin...

01
iun.
o noua generatie de tineri manageri la business magazin
Economic
Business Magazin a premiat la finalul săptămânii trecute, în cadrul Galei tineri manageri de top 2015, zece tineri manageri care au atins performanţa în afaceri. Evenimentul a marcat lansarea pe...

20
mai.
zece manageri de top au fost premiati la gala premiilor business magazin
Economic
Revista Business Magazin a acordat, marţi seara, zece premii celor mai performaţi tineri manageri implicaţi în mediul de afaceri românesc la Gala de decernare a Premiilor Business Magazin pentru tineri...

13
iun.
revista business magazin premiaza tineri manageri care fac performanta in afaceri
Economic
Revista Business Magazin premiază în această seară, zece tineri manageri care fac performanţă în afaceri, în cadrul Galei Tineri Manageri de Top, eveniment care celebrează excelenţa în mediul de business....

22
mai.
zece tineri manageri au fost premiati la cea de a opta editie a galei premiilor business magazin
Economic
Revista Business Magazin a acordat, miercuri seara, patru premii speciale şi şase premii de business celor mai performanţi tineri manageri implicaţi în mediul de afaceri românesc, la Gala de decernare...

comments powered by Disqus
Foto:


Evaluari pentru impozitare Wagner Invest Evaluari pentru impozitare Wagner Invest
Evaluari pentru impozitare
www.wagnerinvest.ro
Ultimele stiri : Actualitate:
Artilcole stiri grupate pe subiecte