Stiri de ultima ora

VIDEO Traian Băsescu, despre candidatura Laurei Codruța Kovesi la prezidențiale: Să nu se amestece în politică, ar fi ultima deziluzie

VIDEO Traian Băsescu, despre candidatura Laurei Codruța Kovesi la prezidențiale:  Să nu se amestece în politică, ar fi ultima deziluzie
Actualitate
Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu , spune că speră ca Laura Codruţa Kovesi să obţină funcţia de şef al Parchetului European, el susţinând că o implicare a acesteia în politică ar fi „ultima deziluzie” pe care i-ar face-o.

„Sper să obţină postul de procuror şef european şi să nu se amestece în politică. Ar fi ultima deziluzie pe care mi-ar face-o după spectacolul din 2015 din faţa DNA-ului care a fost dizgraţios şi să o să ne fie ruşine de el peste câţiva ani, când ieşeau cu cătuşele pregătite, cu televiziunile... un spectacol urât”, a afirmat Traian Băsescu, într-o conferinţă de presă susţinută joi la Ploieşti.

Acesta a adăugat că DNA a avut performanţe care nu pot fi negate, dar şi eşecuri în activitatea sa.

„Altfel, DNA-ul a avut peformanţele lui care nu pot fi negate, ca de altfel şi eşecurile lui care iarăşi nu pot fi negate” a mai spus Traian Băsescu.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus