Stiri de ultima ora

Video. Meleșcanu, pus la colț de o jurnalistă BBC: „Guvernul dvs. va permite amnistie pentru vinovați. E absurd”

Video. Meleșcanu, pus la colț de o jurnalistă BBC: „Guvernul dvs. va permite amnistie pentru vinovați. E absurd”
Actualitate
Jurnalistă BBC: Liderul dumneavoastră a fost găsit vinovat de corupţie, de aceea nu a putut candida. Iar acum, ţara dumneavoastră încearcă să introducă o nouă amnistie, pentru a le permite politicienilor corupţi să circule liberi. Ce fel de semnal este transmis?

Teodor Meleșcanu, ministrul de Externe: Vreau să vă spun răspicat că una dintre cele mai dificile probleme pentru România este cea a penitenciarelor. Există o procedură de infringement privind închisorile aglomerate şi studiem posibilitatea de a găsi soluţii pentru a avea condiţii mai bune pentru cei care se află în închisoare. Din acest punct de vedere, ne gândim la posibilitatea de a folosi dispozitive electronice, care le vor permite celor condamnaţi să stea acasă.

Jurnalistă BBC: Iertaţi-mă, domnule, dar totuşi... vorbim despre politicieni corupţi şi dacă ţara dumneavoastră, Guvernul dumneavoastră, va permite o amnistie pentru cei găsiţi vinovaţi. Este absurd!

Teodor Meleșcanu: Poate credeţi că este absurd, dar vă pot asigura că, din când în când, în toate ţările, dacă lucrurile nu merg bine din perspectiva Codului Penal, există posibilitatea de a căuta soluţii alternative.

Articole similare :
comments powered by Disqus