Stiri de ultima ora

Video Medicii de familie trag un semnal de alarmă

Video Medicii de familie trag un semnal de alarmă
Actualitate
Medicii de familie cer ajutorul Ministerului Sănătății pentru a putea consulta în continuare pacienții în condiții de siguranță. Aceștia solicită echipamente de protecție și dezinfectanți. Spun că stocurile pe care și le-au făcut sunt pe sfârșite și nu mai au de unde să cumpere decât la prețuri foarte mari.

Medicii de familie trag un semnal de alarmă

Deocamdată, Ministerul Sănătății nu a anunțat soluțiile pe care le-a găsit pentru a ajuta medicii de familie.

Medicii de familie își cumpăra singuri echipamentele de protecție, însă în această perioadă nu au mai avut de unde. In plus, la produsele care se mai găsesc pe piața, preturile sunt mult mai mari decât cele anterioare pandemiei.

Tordora Sârbu, medic de familie, Mehedinți: Noi suntem prima linie, nu putem controla cine intra pe ușa cabinetului, este destul de dificil. Promisiunile există, deocamdată nu a venit nimic. Fiecare lucrează cu stocurile pe care le are

Contactați telefonic, reprezentanții Ministerului Sănătății au precizat că Unifarm are suficiente stocuri în acest moment.

Medicii de familie din fiecare județ ar trebui să comande împreună echipamente de protecție și biocide, astfel încât Unifarm să le poată distribui ușor.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus