Stiri de ultima ora

VIDEO cu momentul în care Israelul ucide cu o bombă un lider Hamas aflat într-o mașină

VIDEO cu momentul în care Israelul ucide cu o bombă un lider Hamas aflat într-o mașină
Actualitate
Israelul a anunțat că a ucis un comandant al grupării Hamas în urma unor atacuri aeriene, existând zvonul că ar intenționa să invadeze Fâșia Gaza, după incidentele recente cu palestinienii.

Potrivit Daily Mail, care citează un comunicat al armatei israeliene, comandantul Hamed Ahmed Abed Khudri a fost ucis în urma unui atac aerian care a țintit mașina în care se afla liderul Hamas. Khudri ar fi fost responsabil pentru transferarea fondurilor din Iran către facțiunile militare din Gaza. Potrivit unor martori palestinieni, el ar fi murit în autovehiculul în care se afla, după ce a fost lovit de bombele israeliene. 4 israelieni și 22 de palestinieni, inclusiv 2 femei gravide și un copil, au murit până acum în urma atacurilor aeriene israeliene, după ce palestinienii au lansat aproximativ 600 de rachete peste granița cu Israelul.

Informații neconfirmate spun că soldații israelieni se pregătesc să asedieze perimetrul Fâșiei Gaza. De altfel, premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că gruparea Hamas, care conduce Fâșia Gaza, plătește ”un preț greu” pentru atacurile comise împotriva țării sale.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus