Stiri de ultima ora

Video Cadrele medicale de la Tg. Jiu risca sa piarda stimulentul

Video Cadrele medicale de la Tg. Jiu risca sa piarda stimulentul
Actualitate
Medicii de la Spitalul de Urgenţă din Târgu Jiu care au intrat în contact cu bolnavii de COVID  riscă să nu-şi primească stimulentul de risc de 2500 de lei. Şi asta din cauza faptului că personalul TESA a fost izolat timp de două săptămâni și nu a avut cine să întocmească documentaţia necesară. Care este soluția în cazul lor și cât de repede poate fi remediată problema ne spune Tiberius Muşuroi de la TVR Craiova.

Cadrele medicale de la Tg. Jiu risca sa piarda stimulentul

Conducerea spitalului spune că se lucrează intens la rezolvarea situației, dar că este un volum foarte mare de muncă tocmai din cauza că două săptămâni activitatea a fost complet blocată.

Descoperirea unor cazuri de COVID în spital și apoi anchetele epidemiologice au trimis în izolare tot personalul TESA.

Astfel că a fost perturbată nu doar pregătirea listelor cu personalul îndreptățit să primească stimulentul de risc, dar și evidentele salariale. Așa că medicii își vor primi lefurile cu întârziere.

Directorul economic spune că în acest moment se reface traseul celor internați cu coronavirus pentru a se stabili personalul care a intrat în contact cu ei. Și că există șanse că medicii și restul personalului să-și încaseze drepturile până la sfârșitul acestei luni.

Din cei 1.300 de angajați, aproximativ 300 îndeplinesc condițiile pentru încasarea stimulentului de risc.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus