Stiri de ultima ora

”Victima” lui Neymar, apariție la TV. Ce reacție ar fi avut când i-a cerut să poarte prezervativ

”Victima” lui Neymar, apariție la TV. Ce reacție ar fi avut când i-a cerut să poarte prezervativ
Actualitate
”Victima” lui Neymar, apariție la TV. Ce reacție ar fi avut când i-a cerut să poarte prezervativ

SBT Jornalismo

Femeia care îl acuză pe starul brazilian Neymar, în vârstă de 27 de ani,  de viol a apărut pentru prima dată la TV unde și-a susținut din nou acuzațiile.

O tânără de 26 de ani, din Brazilia, care a depus o plângere la un comisariat din Santo Amaro, în apropiere de Sau Paulo, susţinând că a fost violată de Neymar, pe 15 mai, într-un hotel din capitala Franţei, a apărut pentru prima dată în public în cadrul unui interviu televizat în Brazilia, relatează BBC.  

Acuzațiile la adresa lui Neymar, lansate de Najila Trindade  

Najila Trindade susține că a fost atacată și violată de Neymar într-un hotel din Paris. Neymar, cu un salariu de peste 36 de milioane de euro, a respins acuzațile, făcând publică o conversație de pe Whatsapp prin care încearcă să-și dovedească nevinovăția. În interviu, Najila Trindade a relatat că a fost atrasă de fotbalistul brazilian și a vrut să întrețină relații sexuale cu el. A mărturisit că a fost dusă cu avionul la Paris și cazată la un hotel pe cheltuiala lui Neymar.

A povestit că inițial era dispusă să facă sex cu jucătorul în condițiile în care acesta ar fi folosit un prezervativ. Neymar a refuzat prezervativul, a devenit agresiv și a violat-o, susține femeia. I-a cerut să se oprească, dar acesta nu a făcut-o, potrivit interviului acordat.

Najila susține că nu se aștepta ca Neymar să fie atât de agresiv, ”complet diferit față de băiatul pe care am ajuns să-l cunosc prin mesaje”.  

Exclusivo! Modelo que acusa Neymar de estupro fala com Roberto Cabrini. Hoje, às 19h45, no #SBTBrasil pic.twitter.com/ZDqoFJlOIe — SBT Jornalismo (@sbtjornalismo) June 5, 2019

EXCLUSIVO! Assista ao vídeo da suposta briga entre Neymar e modelo que o acusou de agressão e estupro #JornalismoRecord #JornalismoVerdade pic.twitter.com/0K7N4mZe2X — Record TV (@recordtvoficial) June 6, 2019
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus