Stiri de ultima ora

Unul dintre fraţii care au omorât un bătrân din Bistriţa pentru 100 de lei s-a sinucis în arest

Unul dintre fraţii care au omorât un bătrân din Bistriţa pentru 100 de lei s-a sinucis în arest
Actualitate
Unul dintre fraţii care au omorât un bătrân din Bistriţa pentru 100 de lei s-a sinucis în arest

Tânărul era recidivist şi a fost eliberat în luna septembrie 2018 pentru bună purtare, după ce a executat doi ani de închisoare pentru tâlhărie.

În noaptea de duminică spre luni, tânărul şi-a improvizat un ştreag din cearşaful de pe pat şi s-a sinucis. El a fost găsit de gardieni inconştient, la faţa locului fiind solicitat un echipaj medical care l-a transferat la spital, unde a fost declarat decesul.

Conform Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud cercetările în acest caz au fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

“În cauză se efectuează cercetări de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud”, a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Crina Sârb.

Bătrânul de 71 de ani din Bistriţa a fost descoperit decedat, în apartament, cu semne de agresiune pe corp. Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au reuşit să îi identifice pe criminalii bărbatului, fiind vorba de doi fraţi de 19 şi 21 de ani, care au recunoscut că l-au omorât pe bătrân după ce s-a întâlnit cu acesta în apropierea unui bar şi au decis să îl conducă acasă pe bărbat pentru a bea ceva împreună.

După ce au ajuns în apartamentul bătrânului, cei doi fraţi l-a agresat şi i-au cerut îi dea toţi banii pe care îi are în casă. Pentru că bătrânul le-a spus că nu are bani sau alte bunuri de valoare în locuinţă tinerii l-a lovit în repetate rânduri cu corpuri dure şi l-au înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit după care s-au apucat să caute banii în locuinţă.

Au găsit doar 100 de lei, un telefon mobil, un ceas şi câteva bijuterii fără valoare. Trupul bărbatului a fost descoperit de rude după cinci zile de la deces.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus