Stiri de ultima ora

Un oficial israelian a criticat-o dur pe Madonna, după mesajul politic lansat la Eurovision

Un oficial israelian a criticat-o dur pe Madonna, după mesajul politic lansat la Eurovision
Actualitate
Minstrul israelian al Culturii, Miri Regev, a criticat-o, duminică, pe Madonna, pentru mesajul politic prezentat de aceasta pe scena Eurovision cu ajutorul dansatorilor săi, relatează AFP.

“A fost o greşeală. Nu se poate să implicăm politica într-un eveniment cultural, cu tot respectul pentru Madonna”, a spus Regev la o reuniune a miniştrilor. Întrebată de jurnalişti în legătură cu momentul prezentat de Madonna, Miri Regev, care nu a fost prezentă la finala Eurovision, sâmbătă seară, la Tel Aviv, a criticat şi reţeaua israeliană Kan pentru că a arătat drapelele Palestinei pe ecran, ceea ce nu ar fi trebuit, potrivit News.ro.  La concursul muzical Eurovision, înainte de anunţarea rezultatelor, Madonna a cântat piesele „Like a Prayer” şi „Future”, aceasta din urmă împreună cu rapperul Quavo.

În timpul piesei “Future”, o pereche de dansatori, unul cu drapelul Palestinei, celălalt cu al Israelului pe spate, a urcat mai multe trepte ţinându-se de mâini, într-un aparent mesaj de pace în regiune.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus