Stiri de ultima ora

Un client a lăsat un bacşis de 1.300 de dolari, în ziua redeschiderii restaurantelor, în Texas. El a cerut iniţial să plătească dublul bonului fiscal

Un client a lăsat un bacşis de 1.300 de dolari, în ziua redeschiderii restaurantelor, în Texas. El a cerut iniţial să plătească dublul bonului fiscal
Actualitate
Cerere surprinzătoare. Un client a vrut să plătească dublul bonului fiscal, la un restaurant, după relaxarea măsurilor, în Texas. El a lăsat 1.300 de dolari în plus

Bărbatul şi familia acestuia au făcut o comandă consisentă de mâncare, în valoare de 337 de euro, la restaurantul Frog & The Bull. După ce a primit nota, clientul mulţumit a cerut să i se dubleze suma de plată, potrivit CNN .

Ospătarul, un tânăr de 18 ani, era uimit întrucât nu mai primise niciodată o astfel de cerere, aşa că l-a anunţat pe patronul restaurantului despre gestul inedit al clientului.

Mai multe subiecte: Trebuie să repornim businessul Jurnal de carantină

Generozitatea bărbatului nu s-a încheiat aici însă. După ce a primit nota de plată dublă, clientul a mai adăugat 300 de euro bacşis pentru ospătar şi încă 1.000 de euro „pentru casă”. Totalul plătit a fost astfel de 2.029 de dolari.

„Am fost cu adevărat şocat la început pentru că nu înţelegeam de ce îmi dă mie banii. A spus că este extrem de recunoscător că am deschis şi ne-am expus riscului pentru a servi comunitatea”, a spus ospătarul.

Restaurantul Frog & The Bull, cu specific iberic, fusese deschis cu cinci luni înainte de pandemie. Acesta şi-a întrerupt însă activitatea, la fel ca celelalte restaurante din SUA, la jumătatea lunii martie. Patronul a fost nevoit să concedieze o mare parte din angajaţi din această cauză.

Banii în plus plătiţi de client sunt o contribuţie bună pentru a pune din nou pe roţi afacerea, spune patronul.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus