Stiri de ultima ora

Un bărbat care avea o armă albă asupra sa a fost arestat la Turnul Eiffel

Un bărbat care avea o armă albă asupra sa a fost arestat la Turnul Eiffel
Actualitate
Un bărbat care avea asupra sa o armă albă a fost arestat în timp ce încerca să forţeze unul dintre controalele de securitate la Turnul Eiffel, sâmbătă seara, către ora locală 23.30.

Anuntul a fost facut duminică, într-un comunicat, de către Societatea de exploatare a Turnului Eiffel (SETE), relatează AFP, potrivit News.ro.

Bărbatul, aparent singur, a fost ”foarte rapid imobilizat şi arestat”, fără ca motivele sau circumstanţele tentativei sale să fie cunoscute, se precizează în comunicat. Nicio persoană nu a fost rănită.

Turnul Eiffel, care arbora culorile PSG în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru a saluta venirea lui Neymar, primeşte vizitatori până la miezul nopţii în orice zi a anului şi îşi închide porţile la ora locală 0.45 (1.45, ora României).

”Forţele de poliţie prezente la faţa locului au procedat la o verificare completă a sitului şi au cerut evacuarea lui către ora (locală) 0.30 (1.30,ora României)”, cu un sfert de oră înainte de închiderea obişnuită, se arată în comunicat.

SETE îşi exprimă satisfacţia faţă de faptul că ”procedurile de închidere a monumentului au fost perfect aplicate la sol şi la etaj”. Numărul vizitatorilor care se aflau la turn la momentul incidentului nu a fost comunicat.

Începând din ianuarie 2015, Franţa este vizată de violenţe jihadiste, iar un val de atentate s-a soldat în total cu 239 de morţi, ultimele vizând mai ales forţele de ordine.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus