Stiri - Editia din date de 30-12-2013

Arhiva stiri din data de:
30-12-2013 Stiri de ultima ora din

Un alt autocar cu pasageri a luat foc, de data asta in Buzau

Actualitate
Un autocar cu 23 de pasageri la bord a luat foc pe drumul european E85, in judetul Buzau, in apropiere de localitatea Posta Calnau, insa incendiul a fost stins rapid de calatori .

Nu au existat victime , iar focul ar fi izbucnit la compartimentul motor, informeaza Realitatea Tv. In plus, circulatia in zona nu a fost afectata in urma incidentului.

Autocarul se deplasa dinspre Bucuresti catre Suceava, iar unul dintre cei doi soferi prezenti la bord a observat incendiul. Masina a fost trasa pe dreapta intr-o parcare, iar pasagerii au fost evacuati. Focul a fost stins inainte ca pompierii sa ajunga la fata locului.

Soferii au luat legatura cu firma transportatoare si au solicitat un alt autocar care sa ii preia pe calatori, insa multi dintre pasageri deja plecasera spre destinatie cu microbuze sau cu masini de ocazie.

Un autocar cu romani a luat foc in Ungaria

Incidentul din judetul Buzau a avut loc dupa ce un autocar ce transporta 50 de turisti romani cu destinatia Munchen a luat foc duminica noaptea la granita dintre Ungaria si Austria. Din fericire, nici in acest caz nu au existat victime.

Incidentul s-a produs la ora 0:30 pe autostrada M9. Autocarul apartine firmei Double T si transporta turisti care se imbarcasera in Bucuresti si doreau sa isi petreaca Revelionul in Germania.

Articole similare :
30
Dec
un autocar cu romani a luat foc in ungaria
Actualitate
Un autocar ce transporta turisti romani cu destinatia Munchen a luat foc duminica noaptea la granita dintre Ungaria si Austria. Din fericire, nu au existat victime . Incidentul s a produs...

13
Aug
un avion a luat foc la aterizarea pe aeroportul din florenta care este starea celor 121 de pasageri
International
Un avion de pasageri a luat foc, miercuri, la aterizarea pe aeroportul din orasul italian Florenta, pasagerii fiind evacuati pe toboganele de urgenta, insa incidentul nu s a soldat cu victime....

29
Dec
romania in zapada autocar din republica moldova cazut in sant in buzau
Actualitate
Un autocar avand la bord 33 de persoane, care a plecat din Republica Moldova si se indrepta spre Bucuresti, a derapat intr un sant, luni dimineata, in judetul Buzau, oamenii fiind...

10
Apr
un autocar plin cu copii a luat foc in tulcea
Actualitate
Un autocar plin cu copii aflati in excursie a luat foc in timp ce circula, vineri, in judetul Tulcea. Pompierii sostiti la fata locului au stins incendiul si nicio persoana...

07
May
un autocar cu 27 pasageri a ars in intregime pe e85 in apropiere de marasesti
Actualitate
Un autocar cu calatori la bord, ce se indrepta spre Bucuresti, a luat foc in mers marti dupa amiaza, arzand in intregime pe drumul european 85, pe raza judetului Vrancea, toti...comments powered by DisqusFoto:


Urmareste DiaCaf.com pe :
Ultimele stiri : Actualitate:
Artilcole stiri grupate pe subiecte

Articolul arhivat la rubrica Actualitate: in editia de stiri din data de :30-12-2013