Stiri de ultima ora

ULTIMA ORĂ - Un nou episod în scandalul dintre Iohannis şi ministrul Apărării: Generalul Ciucă, repus în fruntea Armatei

ULTIMA ORĂ - Un nou episod în scandalul dintre Iohannis şi ministrul Apărării: Generalul Ciucă, repus în fruntea Armatei
Actualitate
În urma deciziei Curții de Apel de respingere a plângerii privind anularea decretului prezidenţial de prelungire cu un an a mandatului șefului Statului Major al Apărării, ministrul Apărării a decis semnarea ordinului privind revenirea în funcția de șef al Statului Major al Apărării a generalului cu 4 stele Nicolae Ciucă, anunţă jurnalistul Radu Tudor, pe blogul personal .

Ordinul a fost semnat de secretarul de stat pentru politică de apărare, Nicolae Nasta, în lipsa din țară a ministrului Gabriel Leş, aflat în vizită în Polonia. Decizia este valabilă până la judecarea recursului de la Înalta Curte de Casație și Justiție și este valabilă începând cu dată de 5 aprilie 2019.

Curtea de Apel Bucureşti a respins vineri, ca inadmisibilă, cererea depusă de Ministerul Apărării Naţionale în care se solicita anularea decretului semnat de preşedintele Klaus Iohannis prin care a fost prelungit mandatul şefului Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă. Decizia instanţei nu este definitivă.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus