Stiri de ultima ora

UDMR pune la punct PNL și USR, după circul din Parlament: Liviu Dragnea nu a fost revocat, nici Caragiale nu a putut concepe o situație atât de hilară

UDMR pune la punct PNL și USR, după circul din Parlament:  Liviu Dragnea nu a fost revocat, nici Caragiale nu a putut concepe o situație atât de hilară
Actualitate
UDMR se distanţează de PNL şi USR în problema revocării conducerii Camerei Deputaţilor. Liderul deputaţilor Uniunii, Attila Korodi, declară la RFI că nici Liviu Dragnea , nici Florin Iordache nu au fost revocaţi de la conducerea forului legislativ, aşa cum susţine opoziţia, pentru că regulamentul nu a fost respectat.

Întrebat dacă, din perspectiva UDMR, Liviu Dragnea şi Florin Iordache au fost revocaţi, Attila Korodi a răspuns: „Nu, deloc. A fost o tragicomedie. Nu, pentru că poţi să revoci numai dacă respecţi regulamentul. Vă daţi seama că acea şedinţă în care spun partidele de opoziţie că a fost revocată (conducerea Camerei Deputaţilor - n.r.) este o şedinţă fără stenogramă, fără nimic, cu ridicare de mână a unor deputaţi, care nu ştim câţi erau şi cum erau. Nu poţi să duci în derizoriu chiar în halul acesta procedurile. Eu cred că opoziţia dacă are interesul şi mai ales PNL are interesul să schimbe preşedintele Camerei şi oricând opoziţia poate să aibă acest interes, atunci ori schimbă regulamentul, altă cale nu prea va găsi (...). Poate nici Caragiale n-a putut să conceapă o situaţie atât de hilară”, scrie news.ro.

Opoziţia susţine că Liviu Dragnea şi Florin Iordache au fost revocaţi de la conducerea Camerei Deputaţilor, în timp ce reprezentanţii puterii spun că acest lucru nu s-a întâmplat, întrucât nu s-a respectat regulamentul Camerei.

Articole similare :
comments powered by Disqus