Stiri - Editia din date de 07-01-2017

Arhiva stiri din data de:
07-01-2017 Stiri de ultima ora din

TVR a construit, împreună cu dvs, Podul peste cod . Mesaje de la cei blocaţi pe şosele, trimise autorităţilor

Actualitate
TVR a construit, împreună cu dvs, Podul peste cod . Mesaje de la cei blocaţi pe şosele, trimise autorităţilor

Sutele de mesaje pe care le-am primit au ajuns la autorităţi şi au ajutat în intervenţii. Le aşteptăm în continuare la numărul de WhatsApp, 0733.50.80.76! Pod peste cod se poate face doar împreună!

Zeci de drumuri naţionale sunt în continuare impracticabile şi Autostrada Soarelui e închisă parţial. În ciuda avertismentelor meteo, mulţi oameni au rămas blocaţi pe un drum pe care nu ar fi trebuit să pornească. Cei mai mulţi s-au refugiat în benzinării şi au asteaptat să pornească din nou la drum.

Pod peste cod

Marin Harida a relatat, în direct, prin telefon, la Ediţie Specială, prin ce a trecut alături de soţie şi copii, la întoarcerea în ţară, din vacanţă.

„Nimeni nu ne-a spus să nu oprim. După Lehliu, pur şi simplu nu se mai vedea. Am mers cu 10 km la oră. Am derapat. Cei de la intervenţii au sosit după o oră. Ne-au luat de acolo şi ne-au adus la benzinărie. Suntem cam 100 de persoane. Sperăm să ne punem în mişcare, spre casă, spre Constanţa”, a povestit Marin Harida.

La mai bine de 35 de ore, oamenii au fost salvaţi dintre nămeţi. Autospecialele Inspectoratului Generală pentru Situaţii de Urgenţă i-au scos de pe A2 pe drumul vechi spre Constanţa.

Televiziunea Română a fost alături de cei care au rămas blocaţi pe drumurile înzăpezite şi a ţinut legătura cu autorităţile acolo unde au fost semnalate probleme.

Sute de oameni izolaţi în nămeţi, blocaţi pe drumuri sau în trenuri ne-au trimis imagini şi ne-au semnalat situaţiile dificile în care s-au aflat.

Iată câteva dintre mesaje:

Localitatea Cheia din judeţul Constanţa este blocată. Nu se poate circula, este vânt puternic, localitatea nu are curent de ieri de la ora 5:00”.

„Situaţia este neschimbată pe drumul 211 A care face legătura dintre Ianca şi Bordei Verde, judeţul Brăila. Am sunat la Poliţia Ianca şi mi-au spus că nu se ştie când vor trimite sau dacă este vreo maşină de dezapezit”.

„În comuna Cumpăna, judeţul Constanţa, nu este curent electric de 24 de ore! Este bătaie de joc”.

"Vă rog frumos faceti presiuni sau transmiteţi mai departe către autorităti, pe traseul Năvodari - Corbu nu se circulă, lumină nu au, apă potabilă nu au, sunt rupti de lume. Surse de căldură nu sunt pentru că nu este lumină, energie electrică", este mesajul primit de la un telespectator.

„În comuna Ciocăneşti, judeţul Călăraşi, nu există curent electric de 24 ore”.

„Soţul meu este blocat de 36 de ore pe A2, la km 140. Unde sunt utilajele”?

TVR a pus la dispoziţia lor un număr pentru mesaje şi fotografii prin aplicaţia WhatsApp 0733 50 80 76. Pentru că împreună depăşim momentele grele. Împreună, am reuşit să facem pod peste cod!Articole similare :
07
ian.
sofer blocat pe a2 pur si simplu nu se mai vedea am mers cu 10 km la ora
Actualitate
Codul roşu a trecut, nu însă şi efectele acestuia. Ieri am fost alături de dvs. de a lungul întregii zile şi ne puteţi trimite în continuare mesaje pe WhatsApp la nr....

07
ian.
o femeie a nascut intr o senilata un baietel sanatos in judetul constanta
Actualitate
O femeie a născut într o şenilată un băiețel sănătos, în judeţul Constanţa Sute de oameni izolaţi în nămeţi, blocaţi pe drumuri sau în trenuri ne au trimis imagini şi ne au semnalat...

06
ian.
mesaje sosite la tvr de la sute de oameni care au fost in situatii dificile din cauza viscolului
Actualitate
Sute de oameni izolaţi în nămeţi, blocaţi pe drumuri sau în trenuri ne au trimis imagini şi ne au semnalat situaţiile dificile în care s au aflat. TVR a pus la dispoziţia dvs....

08
ian.
ger in toata tara cod galben de vant in est si sud est tvr a construit impreuna cu d voastra podul peste cod
Meteo
GER ÎN TOATĂ ŢARA. Cod galben de vânt în est şi sud est. TVR a construit, împreună cu d voastră, Podul peste cod Administraţia Naţională de Meteorologie ANM a emis codul pentru...

06
ian.
cod rosu de viscol in sase judete un autocar si 45 de masini sunt blocate in nameti in constanta sprijin din partea ministerului apararii
Actualitate
Viscolul a cuprins jumătate din ţară, mai multe drumuri au fost închise şi zeci de localităţi au rămas fără curent şi apă potabilă. Ninge de câteva ore fără...

comments powered by Disqus
Foto:


Evaluari pentru impozitare Wagner Invest Evaluari pentru impozitare Wagner Invest
Evaluari pentru impozitare
www.wagnerinvest.ro
Ultimele stiri : Actualitate:
Artilcole stiri grupate pe subiecte