Stiri de ultima ora

Turiştii moldoveni au umplut până la refuz o staţiune turistică din România

Turiştii moldoveni au umplut până la refuz o staţiune turistică din România
Actualitate
Turiştii din Republica Moldova au ocupat toate locurile de cazare din hotelurile staţiunii Slănic Moldova, din judeţul Bacău, unde petrec Crăciunul pe rit vechi, fiind una dintre cele mai solicitate staţiuni din regiunea Moldovei, având în vedere şi izvoarele termale din zonă.

FOTO: Alexandru Scurtu/slanic-moldova.info

Staţiunea Slănic Moldova este una dintre atracţiile importante pentru turiştii din Republica Moldova care doresc să petreacă sărbătorile pe rit vechi în România, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În pofida faptului că pârtia din staţiune nu era deschisă, joi, din cauza lipsei unui strat consistent de zăpadă, cele patru hoteluri importante din Slănic Moldova nu mai aveau locuri disponibile.

"Din ceea ce ne-au comunicat astăzi (n. r. - joi) partenerii noştri, nu mai sunt locuri libere la hotel până duminică, deşi au capacităţi foarte mari. Majoritatea camerelor sunt ocupate de către turişti basarabeni, fiind cea mai căutată staţiune din zona Moldovei”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX Ana Maria Vasile, reprezentantul unei firme de turism.

Turiştii basarabeni au ales Slănic Moldova datorită izvoarelor termale din zonă, însă şi pentru faptul că este una dintre cele mai apropiate staţiuni de Vama Albiţa, principalul punct de intrare în România dinspre Republica Moldova.
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus