Stiri de ultima ora

Traian Băsescu s-a mutat cu scandalul de la o televiziune la alta și anunță o posibilă mare supriză

Traian Băsescu s-a mutat cu scandalul de la o televiziune la alta și anunță o posibilă mare supriză
Actualitate
Traian Băsescu umblă cu scandalul la purtător. Duminică, Băsescu a uimit audienţa în momentul în care şi-a luat scandalul la pachet de la o televiziune la alta. Invitat la RTV, senatorul PMP a facut afirmaţii privind situaţia financiară a Primăriei Generale, care au deranjat-o pe Gabriela Firea. Primarul general a intrat prin telefon pentru a-i da replica senatorului şi pentru a face rectificările cuvenite. Senatorul PMP a explodat, iar emisiunea s-a transformat într-un scandal cu acuze şi ameninţări de ambele părţi. Sfârşitul emisiunii nu a însemnat şi sfârşitul scandalului. Traian Băsescu a plecat din platoul RTV, glonţ, în platoul B1, ca şi cum s-ar fi temut să nu uite ceva şi nu a aşteptat decît salutul moderatorului, ca pe un start, pentru a continua:

"Tocmai vin de la o dezbatere cu doamna Firea pe bugetul Capitalei. Păi e declarat (falimentul – n.r.) de doamna primar. Eu zic că doamna este un primar responsabil când spune că e în faliment nedeclarat. Când ai un buget peste un miliard de euro. Sigur are de plătit subvenții, dar cine a pus-o să spună acum că primăria e în faliment nedeclarat, dar a înființat companiile acelea".

Întrebat dacă ar lua în considerare o candidatură pentru Primăria Capitalei, Băsescu a spus: "De ce nu (să candidez la Primăria Capitalei – n.r.)? 160 la 200 milioane de euro a băgat în companiile pe care le-a înființat pentru a își finanța clientela. Asta e stilul PSD, angajează bugetari ca să primească voturi. Eu nu spun că nu sunt, dar ce vă pot spune e că PMP nu a votat înființarea acestor companii. Nu spun că nu sunt și oameni de la PMP, pentru că Bucureștiul are toate cateforiile de partizani. Problema e să nu te plângi. E prima oară când aud că Bucureștiul intră în faliment. Nu e de joacă. Gândiți-vă câtă risipă.", s-a descărcat Băsescu.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus