Stiri de ultima ora

Traian Băsescu anunță un nou scenariu de tipul soluția imorală : cine va juca rolul lui Dan Voiculescu

Traian Băsescu anunță un nou scenariu de tipul  soluția imorală : cine va juca rolul lui Dan Voiculescu
Actualitate
Fostul președinte Traian Băsescu susține că în cazul în care trece moțiunea de cenzură, Iohannis se va trezi într-o situație politică extrem de complicată și ar putea fi nevoit să apeleze la ”soluția imorală”, așa cum a făcut el cu Dan Voiculescu. În opinia lui Băsescu, de această dată soluția imorală va fi Victor Ponta și partidul său Pro România.

”Ne uităm la scenariul din 2009, este un scenariu care se repetă. Dacă vă aduceți aminte situația cu Emil Boc, este același scenariu.

Dacă va pica Guvernul, Dăncilă va rămâne interimar până după alegerile prezidențiale. Dacă nu va cădea, atunci Dăncilă este pe cai mari și ajunge în turul II la prezidențiale.

Îi dau dreptate doamnei Dăncilă, pentru că nu am auzit ce vor face cei din opoziție după ce trece moțiunea. Nu există un acord semnat pentru o coaliție de guvernare, nu există un program clar care să fi fost făcut public. Nu există nimic.

Văd un film pe care l-am mai văzut și nu mi-a plăcut, aceeași soluție imorală. Cum l-am adus eu pe Dan Voiculescu la guvernare, așa riscă Orban și Iohannis să-l aducă la guvernare pe Ponta. ”, a spus Traian Băsescu, la Digi 24.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus