Stiri de ultima ora

Traian Băsescu, intervenție explozivă pe justiție: vrea reevaluarea MCV-ului pentru România. Ce acuzații face fostul președinte

Traian Băsescu, intervenție explozivă pe justiție: vrea reevaluarea MCV-ului pentru România. Ce acuzații face fostul președinte
Actualitate
Traian Basescu, fostul președinte al României, a fost invitat în cadrul emisiunii Legile Puterii de la Realitatea Plus. Actualul europarlamentar a afirmat că nicio țară nu ar trebui să se apuce de privatizări în lipsa unei justiții puternice din cauza riscului apariției actelor de corupție.

Băsescu a mai vorbit și de raportul MCV din 2019. Fostul președinte a cerut reevaluarea documentului, acuzând partidele politice că au adus informații false grupurilor politice din Parlamentul European. Băsescu mai spune și că unul din obiectivele sale din postura de europarlamentar este și acela al reevaluării României din punctul de vedere al Justiției.

Europarlamentarul Mișcării Populare a mai afirmat că în forul legislativ s-a discutat despre eliminarea noxelor din atmosferă până în 2050, avertizând despre riscurile pe care le presupune acest proces. Băsescu a oferit ca exemplu cazul minelor închise din Valea Jiului, care reprezintă din punctul său de vedere un dezastru ecologic.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus