Stiri de ultima ora

Trafic restricţionat în Capitală: Protestatarii din Piaţa Victoriei au pornit în marş spre Ministerul Justiţiei (VIDEO)

Trafic restricţionat în Capitală: Protestatarii din Piaţa Victoriei au pornit în marş spre Ministerul Justiţiei (VIDEO)
Actualitate
Traficul rutier a fost restricționat, duminică seară, în zona Piața Victoriei din Capitală din cauza protestului, informează Brigada Rutieră, precizând că măsurile se aplică pe Șoseaua Kiseleff și pe Bulevardul Aviatorilor, transmite Mediafax.

Ttraficul rutier a fost restricționat pe Șoseaua Kiseleff și pe Bulevardul Aviatorilor, sens către Piața Victoriei, cu aplicare de la intersecția cu strada Arhitect Ion Mincu, informează Brigada Rutieră. Restricțiile au fost aplicate din cauza protestului din Piața Victoriei.

Mai mulți protestatari se află în Piața Victoriei, pentru a-și exprima nemulțumirea față de OUG 7 și Secția de anchetare a magistraților. Oamenii spun că subiectele de pe agenda publică vizează deținuții și justiția, iar problemele importante sunt ignorate.

Potrivit lui Marian Rădună (de la grupul Rezistența, unul dintre grupurile civice care au organizat protestul), la manifestare se află peste 1.000 de oameni.

„Pui de hoți și de mafioți” și „PSD, ciuma roșie”, „Abrogați și plecați” și „Cinste lor, cinste magistraților” sunt doar câteva dintre mesajele pe care protestatarii le strigă.

„De doi ani discutăm despre cum să scoatem oameni în pușcării și sunt alte probleme mai importante. Discutăm despre Guvern care legiferează, Parlament care anchetează, CCR guvernează. În schimb, în spitale, același lucru și nu se mai poate. E un ansamblu de nemulțumiri. Ei au alte priorități”, a spus un bărbat prezent și el la manifestare.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus