Stiri de ultima ora

Toți ochii pe CCR - Judecătorii tranșează războiul Parlament - ÎCCJ pe tema completurilor specializate

Toți ochii pe CCR - Judecătorii tranșează războiul Parlament - ÎCCJ pe tema completurilor specializate
Actualitate
Judecătorii Curţii Constituţionale dezbat luni sesizarea privind conflictul dintre Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie, sesizare făcută de vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache, conform Mediafax. Tot astăzi, CCR dezbate sesizarea a PNL pe marginea Regulamentului Camerei Deputaților în ceea ce priveşte delegarea de atribuţii ale președintelui Camerei către vicepreședinți, după ce Florin Iordache a cerut Curții să constate un conflict juridic între Parlament şi ÎCCJ.

CCR a amânat pentru luni, 20 mai, sesizarea privind conflictul dintre Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie, sesizare făcută de Florin Iordache, fiind a doua amânare în privinţa pronunţării în acest caz şi a treia în total.

În şedinţa de pe 11 aprilie, Curtea Constituţională a hotărât să amâne luarea unei decizii din cauza unor probleme de sănătate ale judecătorului raportor Petre Lăzăroiu, care urma să se opereze la coloană.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus