Stiri de ultima ora

TOPUL celor mai citite articole din acest an pe www.mediafax.ro

TOPUL celor mai citite articole din acest an pe www.mediafax.ro
Actualitate
Guvernul a decis înfiinţarea Administraţiei Canalului Siret-Bărăgan, care să elaboreze studiile şi documentaţiile tehnico-economice pentru proiectarea şi realizarea Canalului Siret-Bărăgan, un proiect aprobat în urmă cu 26 ani, oprit în lipsa fondurilor şi despre reluarea căruia se discută din 2002.

Adeseori prezentat drept "cel mai sărac" preşedinte din lume, Jose Mujica, preşedintele Uruguayului, a povestit pentru CNN despre stilul său auster de viaţă, despre legalizarea consumului şi a producţiei de canabis şi despre cei 14 ani petrecuţi în închisoare.

13. Marele Sinod al Bisericii Ortodoxe se va reuni în 2016, pentru prima dată după 1.100 de ani

Marele Sinod al Bisericii Ortodoxe se va reuni în anul 2016, pentru prima dată după 1.100 de ani, întâlnirea urmând să se desfăşoare la Biserica Sfânta Irina din Istanbul, unde a avut loc cel de-al doilea Sinod Ecumenic, din anul 381.

12. BLACK FRIDAY. LISTA MAGAZINELOR participante la runda a doua de REDUCERI

Rusia se află în mijlocul unui scandal internaţional în urma alipirii peninsulei Crimeea şi a situaţiei tensionate din Ucraina, iar NATO nu s-a ferit să anunţe că "va lua măsurile ce se impun" în cazul în care vreuna dintre ţările membre ale Alianţei se simte ameninţată.

Reprezentanţii Hidro Tarniţa, compania de proiect care intenţionează să construiască o hidrocentrală de un miliard de euro în judeţul Cluj, afirmă că un număr "semnificativ" de investitori sunt interesaţi de investiţie.

Cea de-a doua dezbatere electorală dintre candidaţii la Preşedinţie Victor Ponta şi Klaus Iohannis a avut loc miercuri seară, la postul de televiziune B1 TV.

Alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie vor stabili cine va fi viitorul preşedinte al României. 14 candidaţi şi-au depus candidaturile la Biroul Electoral Central până la data limită prevăzută de lege, respectiv 23 septembrie, ora 24.00.

7. Militarul care l-a executat pe Ceauşescu, dezvăluiri pentru The Guardian: "Încă sunt nervos când vorbesc despre asta. Am curmat două vieţi. Nu-i doresc nimănui aşa ceva"

Paraşutistul Ionel Boeru, care a descoperit că o misiune pentru care s-a oferit voluntar era execuţia soţilor Ceauşescu, a declarat pentru The Guardian că încă mai este "nervos" când vorbeşte despre acest lucru, că "este mai greu să ucizi oameni neînarmaţi" şi că nu doreşte nimănui această experienţă.

6. eMAG a vândut duminică produse la preţuri de 1-8 lei, dintr-o eroare tehnică: "Vom onora absolut toate comenzile"

Retailerul online eMAG a anunţat că duminică, în intervalul 20:30 şi 22:59, a apărut o eroare de încărcare a preţurilor pentru anumite produse resigilate comercializate de companie, acestea fiind disponibile la vânzare la 1-8 lei, precizând că va expedia toate cele 730 de produse comandate.

Preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, a declarat, duminică, la Londra, că ceea ce se întâmplă în diaspora este "incredibil" pentru o ţară membră a UE, subliniind că deja s-a produs o fraudă.

4. Cine este Klaus Iohannis. BIOGRAFIA preşedintelui ales al României

Klaus Iohannis, profesor de fizică, a devenit primar la Sibiu acum 14 ani, deşi nimeni nu-i dădea şanse. A câştigat toate alegerile la care a candidat- localele şi prezidenţialele de duminică, după o prezenţă covârşitoare la vot- dar nu a reuşit să ajungă premier în 2009 şi nici vicepremier în 2014.

3. REZULTATE FINALE alegeri prezidenţiale - Ponta - 40,44%, Iohannis - 30,37%. HARTA VOTULUI. Unde a câştigat Ponta şi unde a câştigat Iohannis

1. S-a deschis cel mai mare ştrand cu apă sărată din România. Care este preţul unui bilet de intrare - GALERIE FOTO

Cel mai mare ştrand cu apă sărată din România, având o suprafaţă de aproximativ 5.200 de metri pătraţi, a fost deschis, sâmbătă, la Praid (Harghita), investiţia, în valoare de 1,55 milioane de euro, fiind realizată integral din fondurile salinei din staţiune, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Articole similare :
comments powered by Disqus