Stiri - Editia din date de 04-01-2017

Arhiva stiri din data de:
04-01-2017 Stiri de ultima ora din

Tom Jones, critici dure aduse postului BBC: "Nici când lucram în fabrică sau pe şantier nu eram tratat aşa"

Actualitate
Tom Jones, critici dure aduse postului BBC: "Nici când lucram în fabrică sau pe şantier nu eram tratat aşa"

Tom Jones a criticat din nou postul de televiziune BBC pentru decizia de a-l înlocui cu Boy George drept antrenor în emisiunea-concurs "The Voice": "A fost o lovitură sub centură. Nici măcar atunci când lucram în fabrică sau pe şantier nu eram tratat aşa."

Tom Jones, critici dure aduse postului BBC: "Nici când lucram în fabrică sau pe şantier nu eram tratat aşa" (Imagine: Hepta)

Într-un interviu pentru Radio Times, Tom Jones a criticat din nou postul de televiziune BBC pentru decizia de a-l înlocui drept antrenor în cadrul emisiunii-concurs "The Voice" cu Boy George.

"Evident că pentru mine a fost o lovitură sub centură. Nici măcar atunci când lucram în fabrică sau pe şantier nu eram tratat aşa. Primeam măcăr o înştiinţare înainte de a fi înlocuit.", a declarat Tom Jones.

Totuşi, Tom Jones va fi parte din juriul "The Voice".

Tom Jones a anunţat în august 2016 că se va reîntoarce în juriul "The Voice UK", alături de noii juraţi Gavin Rossdale şi Jennifer Hudson, după ce, atunci când a fost înlocuit de Boy George, a acuzat televiziunea BBC de "comportament sub standardele acceptabile".

Juraţii din noul sezon "The Voice UK" se vor alătura lui Will.i.am, care şi-a confirmat prezenţa la începutul anului trecut, atunci când a anunţat emisiunea spin-off "The Voice Kids".

Sir Tom Jones i-a ponegrit pe reprezentanţii BBC, după ce televiziunea a hotărât să-l înlocuiască cu Boy George. Jones i-a acuzat la vremea respectivă de "comportament inacceptabil".

"M-am distrat foarte tare la acest show şi abia aştept să descoper şi să ajut noi talente", a spus Tom Jones.

De asemenea, actriţa şi cântăreaţa Jennifer Hudson, câştigătoare a premiilor Oscar şi Grammy, va fi în juriu, aceasta dezvăluind: "Sunt foarte entuziasmată să fiu printre membrii juriului".

Noul sezon al emisiunii-concurs "The Voice UK" debutează în Marea Britanie pe 7 ianuarie.

Thomas Jones Woodward s-a născut în Pontypridd, South Wales, Marea Britanie, pe 7 iunie 1940, tatăl său lucrând în minele de cărbuni din Valea Rhondda. După ce a renunţat la şcoală, la vârsta de 15 ani, a avut diverse locuri de muncă şi a cântat în cluburi de noapte. S-a căsătorit la vârsta de 17 ani.

Deşi Tom Jones este celebru pentru hituri precum "It s Not Unusual", "Kiss", "Delilah", "What s New Pussycat", "I ll Never Fall In Love Again" şi "If I Only Knew", el este în primul rând un artist cu un suflet pentru rhythm & blues.

Tom Jones a primit titlul de cavaler al Ordinului Imperiului Britanic din partea reginei Elizabeth a II-a, în 2006. Alte momente semnificative din lunga sa carieră sunt câştigarea unui premiu Brit "pentru cea mai bună contribuţie a unui artist în muzică", un premiu Silver Clef pentru toate realizarile sale, premiul Hitmaker (SUA) din partea compozitorilor americani din Hall of Fame, în 2010, prestigiosul premiu Music Industry Trust (Marea Britanie), dar şi titlul de bărbatul anului 2012 din partea revistei GQ.

Artistul britanic a susţinut trei concerte şi în România, în 2007, 2011 şi 2013.Va recomandam sa cititi si :
10
oct.
razboi neasteptat intre doi dintre cei mai cunoscuti cantareti din lume esti o scarba
Monden
Tom Jones a vorbit despre această rivalitate îndelungată a sa cu Engelbert Humperdinck şi a spus că nu se va împăca niciodată cu celebrul artist britanic, ajuns între timp la...

17
sep.
kylie minogue va juriza emisiunea concurs the voice uk
Monden
Cântăreaţa australiană Kylie Minogue va face parte din juriul ediţiei de anul viitor a emisiunii concurs The Voice UK , produsă şi difuzată de BBC. Cântăreaţa Kylie Minogue, recompensată cu Grammy, a...

01
apr.
secretul din viata lui tom jones am devenit un traficant de droguri si am dormit pe bancile din parc foto
Actualitate
Deşi este căsătorit cu aceeaşi femeie, Melinda, din 1957, cu care are un fiu, Mark Woodward, Tom Jones 72 de ani este recunoscut pentru infidelităţile sale. În 1987, în urma...

15
sep.
kylie minogue va juriza emisiunea concurs the voice uk produsa de bbc
Actualitate
Alţi doi membri ai juriului vor fi Tom Jones şi will.i.am, care vor reveni în calitatea lor de membri ai juriului, pentru cel de al treilea sezon al acestei emisiuni, au...

11
apr.
lumea muzicii in stare de soc anuntul mortii sale tocmai a fost facut
Actualitate
Melinda Rose Woodward, soţia cântăreţului britanic Tom Jones, care i a fost alături muzicianului timp de 59 de ani şi i a iertat numeroasele infidelităţi ale soţului său, s a stins din viaţă,...


comments powered by Disqus
Foto:


Evaluare/reevaluare active Wagner Invest Evaluare/reevaluare active Wagner Invest
Evaluare/reevaluare active
www.wagnerinvest.ro
Ultimele stiri : Actualitate:
Artilcole stiri grupate pe subiecte