Stiri de ultima ora

Teodor Meleșcanu vrea să rămână în Senat (AUDIO)

Teodor Meleșcanu vrea să rămână în Senat (AUDIO)
Actualitate
Teodor Meleșcanu va demisiona din funcţia de preşedinte al Senatului numai după decizia Curţii Constituţionale care a stabilit că anul trecut, a fost numit ilegal, va fi publicată în Monitorul Oficial.

Acum în vârstă de 79 de ani, Meleşcanu mai spune că este interesat să ocupe funcţii la Senat şi după această decizie:https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2020/01/22ian-16-Melescanu-asteptam-sa-fie-publicata-decizia-.mp3EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău. 

PSD, care are majoritatea în Senat, a anunţat că va veni cu o propunere pentru funcția de Președinte al camerei Superioare.

Pe de altă parte, tot astăzi, Teodor Meleşcanu a explicat ce le-a spus în decembrie 89, unor diplomaţi străini, la Geneva, despre evenimentele tragice de la Timişoara.

Fostul diplomat era angajat atunci la Ministerul de Externe, iar recent, în presă au apărut informaţii potrivit cărora ar fi apărat regimul Ceauşescu:

https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2020/01/22ian-16-Melescanu-ce-am-spus-cand-eram-la-Geneva-.mp3EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău. 

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc va face propria investigaţie cu privire la declaraţiile făcute de Meleșcanu în 19-20 decembrie 1989, la Geneva.

Institutul a precizat că potrivit telegramelor diplomatice, Meleșcanu ar fi spus că informaţiile din presa străină erau „zvonurilor colportate în scopuri dușmănoase”.

europafm.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus