Stiri de ultima ora

Tatăl adoptiv al Sorinei contestă interdicția de a părăsi țara: N-a făcut nicio faptă penală

Tatăl adoptiv al Sorinei contestă interdicția de a părăsi țara: N-a făcut nicio faptă penală
Actualitate
Deznodământul în cazul Sorinei, copila de opt ani adoptată de un cuplu de români stabiliţi în Statele Unite, întârzie. Magistraţii care ar fi trebuit să stabilească joi dacă fetiţa poate părăsi România au amânat decizia pentru săptămâna viitoare, mai exact pentru 3 iulie.

Procurorul general Bogdan Licu a transmis, luni, o ordonanţă Tribunalului Mehedinţi prin care de către fetiţa de opt ani.

O cerere pe care pe părinţii adoptivi ai Sorinei şi avocata Familiei o consideră nejustificată. Iată ce au spus la Jurnalul de Seară de la Digi24.

Clara Istrate, avocata familiei Săcărin: „Familiei Săcărin nu i s-a comunicat, deși am cerut și la Tribunalul Mehedinți și la Judecătoria Drobeta, să mi se comunice acțiunea făcută de procurorul general. Nu mi s-a comunicat. E absolut nejustificată încercarea de a se lua această măsură, atâta timp cât Sorina nu deține un pasaport.”

Gabriel Săcărin, tatăl adoptiv al Sorinei : „A opri pe cineva să nu iasă din țară, din câte am înțeles eu, nu se poate face decât de un procuror, dacă există fapta penală a persoanei. Sorina n-a făcut nicio faptă penală.”
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus