Stiri de ultima ora

SUPĂRARE mare în Anglia, după umilința cu România: Manchester City scrie că englezii au avut ghinion

SUPĂRARE mare în Anglia, după umilința cu România: Manchester City scrie că englezii au avut ghinion
Actualitate
România U21 a învins Anglia U21, scor 4-2, în al doilea meci de la Campionatul European de tineret, iar fanii englezi s-au arătat complet nemulțumiți de prestația favoriților.

Administratorii contului de Twitter al clubul Manchester City au reacţionat după ce Anglia a pierdut meciul cu România, scor 2-4, la CE de tineret, estimând că jucătorii englezi au fost lipsiţi de noroc.

"O seară dificilă pentru tinerii lei, eliminaţi de la Euro U21 după o încleştare dramatică în meciul cu România. Băieţi ghininişti", a notat campioana Angliei.

România a învins incredibil Anglia, scor 4-2, după un final dramatic. Puşcaş a deschis scorul în minutul 76, Gray a egalat în 79, Hagi a înscris în 85, Abraham a egalat în 86, iar Florinel Coman a închis jocul cu două goluri înscrise în minutele 88 şi 90+3. Urmează meciul cu Franţa pentru tricolori, pe 24 iunie, de la ora 22:00, care au 6 puncte după două meciuri.

A difficult night for the #YoungLions as they bow out of the U21 Euros following a dramatic clash against Romania. @PhilFoden featured in the second half of the group stage match.Unlucky, boys  https://t.co/cONvpBjfX6
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus