Stiri de ultima ora

Studenții îi cer ministrului Educației să-l retragă pe Gheorghe Iancu din Consiliul de Etică și Management Universitar (AUDIO)

Studenții îi cer ministrului Educației să-l retragă pe Gheorghe Iancu din Consiliul de Etică și Management Universitar (AUDIO)
Actualitate
Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti îi cere ministrului Educaţiei să-l retragă de urgenţă pe  Gheorghe Iancu din Consiliul de Etică și Management Universitar.

Studenţii  îi reproşează lui Gheorghe Iancu că la sfârşitul anului trecut, a declarat în cadrul unei conferinţe, că la Academia de Poliţie  „Alexandru Ioan Cuza” din București, nu există cazuri de plagiat.

Preşedintele ANOSR, Laurenţiu Ţucă:https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2020/01/15ian-15-Tuca-cu-ce-a-gresit-Iancu-1-1.mp3EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.În ultimii ani, jurnalista Emilia Şercan a publicat periodic anchete în care a demonstrat că multe dintre lucrările de doctorat de la Academia de Poliţie sunt plagiate.

Preşedintele ANOSR, Laurenţiu Ţucă, mai spune că anul trecut, Consiliului de etică și management universitar a audiat membrii organismelor de etică din universităţile din România, însă nici până acum, rezultatele nu ar fi publice.

Liderul studenţilor spune că de la Ministerul Educaţiei i s-a transmis că Gheorghe Iancu va fi retras din conducerea Consiliului.

https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2020/01/15aug-15-Tuca-MEC-a-zis-ca-l-da-afara-pe-Iancu-.mp3EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.europafm.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus