Stiri de ultima ora

Străzi inundate şi maşini blocate în apă, după ploaia din Capitală

Străzi inundate şi maşini blocate în apă, după ploaia din Capitală
Actualitate
Ploaia din cursul dimineţii de joi a provocat acumulări de apă pe străzile mai multor sectoare ale Capitalei, fiind sesizaţi pentru intervenţii cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, care au acţionat şi pentru scoaterea unor maşini din apă.

Străzi inundate şi maşini blocate în apă, după ploaia din Capitală

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov au fost solicitaţi joi pentru a interveni pe Aleea Giurgeni, pentru a degaja apa dintr-o locuinţă. În acea zonă, apa are 20-30 de centimetri la nivelul carosabilului. Tot acolo s-a intervenit şi duminică pentru aceeaşi problemă. De asemenea, şi pe strada Feteşti a fost semnalată acumulare de apă în locuinţă. Pe bulevardul Tineretului, s-a acţionat pentru scoaterea unor maşini din apă, dar şi a călătorilor din mijloacele de transport în comun.

Potrivit Brigăzii Rutiere, în urma precipitaţiilor căzute pe raza Municipiului Bucureşti, în dimineaţa zilei de joi au fost anunţate următoarele incidente:

Sectorul 3: Str. Răcari - acumulări de apă în carosabil; Bd. Camil Ressu ( Piaţa Râmnicu Sărat ) - acumulări de apă în carosabil; Calea Călăraşilor ( zona Hala Traian ) - acumulări de apă în carosabil; Str. Constantin Ştefan nr. 28 - acumulări de apă în carosabil.

Sectorul 4: Bd. Tineretului - acumulări de apă în carosabil; Şos. Olteniţei nr. 103 - subsol de bloc inundat; Şos. Olteniţei / Str. Vultureni - acumulări de apă în carosabil; Şos. Mihai Bravu / Calea Văcăreşti ( Pod Abator ) - acumulări de apă în carosabil; Calea Şerban Vodă / Bd. Gheorghe Şincai - acumulări de apă în carosabil.

Sectorul 5: Str. Pucheni (sensul dinspre Confort Urban către zona târgului ) - acumulări de apă în carosabil; Str. Teiuş ( ambele sensuri de circulaţie ) - acumulări de apă în carosabil; Str. Bega - acumulări de apă în carosabil; Str. Sf. Ana - acumulări de apă în carosabil; Str. Garoafei / Str. Iaşi - acumulări de apă în carosabil

Sectorul 6: Pod Grozăveşti - acumulări de apă în carosabil; Str. Intrarea Pătrarului / Str. Poiana Lacului - acumulări de apă în carosabil.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus