Stiri de ultima ora

Sting susţine o rezidenţă muzicală la Las Vegas: Show-urile vor prezenta povestea vieţii sale | VIDEO

Sting susţine o rezidenţă muzicală la Las Vegas: Show-urile vor prezenta povestea vieţii sale | VIDEO
Actualitate
Cântăreţul în vârstă de 67 de ani calcă astfel pe urmele unor mari vedete, ca Lady Gaga, Céline Dion, Billy Idol, Rod Stewart, Elton John, Mariah Carey, Janet Jackson şi Britney Spears, care au susţinut rezidenţe muzicale în capitala americană a jocurilor de noroc.

Compozitor, actor, autor si activist, Sting s-a născut în Newcastle, Marea Britanie, dar apoi s-a mutat în Londra, unde a pus bazele trupei The Police împreună cu Steward Copeland şi Andy Summers.

Trupa a lansat cinci albume de studio, a câştigat şase premii Grammy şi două Brit, şi a fost inclusă în The Rock and Roll Hall of Fame în 2003. Fiind unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai lumii, Sting a primit, în afara activităţii sale alături de trupa Police, alte 11 premii Grammy, două trofee Brit, un Glob de Aur, un Emmy, patru nominalizări la Oscar, o nominalizare la Tony, Century Award oferit de revista Billboard, precum şi titlul de personalitatea anului oferită la gala MusiCares 2004.

De-a lungul îndelungatei sale cariere, a vândut aproape 100 de milioane de copii ale albumelor sale lansate atât în perioada solo, cât şi în etapa The Police.

Cel mai nou album al său, "Sting: My Songs", va apărea pe piaţă pe 24 mai şi va fi urmat de un turneu european, în vară.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus