Stiri de ultima ora

ȘOCANT Anchetatorii au ÎNCREMENIT când au aflat cine e UCIGAȘUL celor 12 persoane din clubul american plin cu studenți

ȘOCANT Anchetatorii au ÎNCREMENIT când au aflat cine e UCIGAȘUL celor 12 persoane din clubul american plin cu studenți
Actualitate
Un fost militar a deschis focul, miercuri seara (ora locală), într-un bar aglomerat, în apropiere de Los Angeles, în California, şi a omorât 12 persoane înainte să se sinucidă, a anunţat joi şeriful local, relatează AFP.

Atacatorul - Ian David Long, în vârstă de 28 de ani - a comis acest carnagiu în timpul unei petreceri la care participau numeroşi studenţi, în oraşul Thousand Oaks, la nord de Malibu, scrie news.ro.

Fostul militar, care a sevit în cadrul corpului de elită al puşcaşilor marini, era cunoscut serviciilor poliţiei cu tulburări psihiatrice.

Ian Long a venit miercuri seara (ora locală) la intrarea Borderline Bar and Grill, înarmat cu un pistol de tip Glock, dotat cu un încărcător prelungit.

El a împuşcat paznicul, după care a intrat în local pentru a-şi comite măcelul, a relatat Geoff Dean, şeriful comitatului Ventura, situat la periferia oraşului Los Angeles.

”L-am văzut pe atacator, era îmbrăcat în negru, purta ochelari, camuflat. A scos o armă şi a început să tragă”, a declarat, pentru AFP, Holden Harrah, în vârstă de 20 de ani, un client obişnuit al acestui bar.

El a precizat că trebuit să se ”târască”, pentru a ieşi şi a se duce la maşină.

Poliţistul a descris o ”scenă oribilă”, cu ”sânge peste tot”. Între morţi se află un agent de poliţie, unul dintre primii care au intervenit la faţa locului. Acest bărbat, în vârstă de 54 de ani, a fost prezentat drept un ”erou” de către şeriful Dean.

Articole similare :
comments powered by Disqus