Stiri de ultima ora

SOC! ”Black Cube” si ”COLECTIV”, un singur dosar!

SOC! ”Black Cube” si ”COLECTIV”, un singur dosar!
Actualitate
Putini lideri de structuri de la noi, mai ales cei care se incapataneaza sa reziste pe meterezele a ceea ce a mai ramas din statul paralel au mai putut dormi bine in ulima luna dupa ce, asa cum dezvaluiam in exclusivitate, trei ofiteri sub acoperire ai colonelului Ioan Paunica, comandantul U.M. 0163 L din cadrul Serviciului de Protectie si Paza au depus marturie in fata comisiei speciale de control care ancheteaza implicarea generalului Lucian Pahontu in activitati de politie politica si filaj ilegal. Pentru ca, pur si si simplu, la intrebarea la care miza, ce-i drept, era cu totul alta, cei trei ofiteri au recunoscut la unison ca, da, au fost implicati in operatiuni strict secrete de filaj indreptate impotriva agentilor israelienei mai mult sau mai putin in rezerva de la ”Black Cube” pe perioada sederii acestora la hotelul ”Marriott” din centrul Capitalei. Si chiar daca este clar ca membrii comisiei parlamentare nu prea si-au dat seama ce ”comoara” informativa au descoperit fie si din intamplare, cu totul altfel stau lucrurile cu profesionistii din structurile contrainformative. Care stiind ca Liviu Dragnea a invatat destule stratageme specifice chiar statului paralel in ultima vreme, presedintele PSD s-a ”hazardat” deloc intamplator, cu doar cateva zile in urma sa fie primul lider politic de la noi care isi permite sa anunte public ca are ”suspiciuni rezonabile” asupra adevaratei cauze a tragediei de la ”COLECTIV”. Dosar in care, sa nu uitam, tocmai ce se vor relua zilele acestea primele audieri de martori, odata cu desemnarea noului judecator care l-a inlocuit pe cel care, timp de doi ani de zile, nu a indraznit sa mearga mai departe cu judecata acestei spete.

In fine, aceiasi lideri de structuri, dar si politicieni conectati la ”culoarele” subterane ale sistemului nu au cum sa nu fie cuprinsi de frisoane odata cu primirea vestii naucitoare a instalarii la butoanele firmei israeliene ”Black Cube” a lui Ephraim Halevy, nimeni altul decat fostul sef plin al temutului Mossad! Si cu toate ca la prima vedere este greu de gasit vreun ”fir de logica” pentru alaturarea tuturor aceste evenimente recente, initiatii sistemului stiu foarte bine ca, din acest moment, se poate intampla oricand ”catastrofa” de care se temeau cel mai mult papusarii statului paralel. Si anume contopirea dosarelor ”Black Cune” si ”COLECTIV” intr-unul singur! De ce?

Pentru ca, din cate reiese din informatile de ultima ora intrate in posesia naostra, societatea romaneasca, dar mai ales opinia publica internationala s-ar putea afla destul de curand in fata declansarii unei anchete pur si simplu incendiare, pornind de la varianta de lucru ca adevaratul scop al misiunii secrete a israelienilor de la ”Black Cube” la Bucuresti a fost sa gaseasca probe care sa demonstreze existenta unei ”maini criminale” la ”COLECTIV”!!!

Kovesi, ”tinta” de rezerva!

La etajul sase al Senatului Romaniei, in cadrul unei audieri secrete, cei trei ofiteri SPP a caror identitate nu o vom dezvalui inca au recunoscut ca, da, unitatile specializate ale SPP-ului nu doar ca au folosit  tehnica de interceptare montata la hotelul ”Marriott”, dar au participat efectiv la ampla operatiune de filare a agentilor de la ”Black Cube”. Ceea ce arunca in aer toata strategia procurorilor de pana acum, cei care se bazau pe o ”autosesizare spontana” a SPP-ului, care ar fi anuntat ”de indata” organele de Politie.

Generalul Pahontu va trebui sa explice cum s-a autosesizat el pentru ”hartuirea” Laurei Codruta Kovesi

Dar nu, iata ca dupa cum deja se analizeaza aceste informatii la Tel Aviv, sepepisti acoperiti i-ar fi luat in primire pe cei de la ”Black Cube” cu mult inainte de ”autosesizarea” oficiala. Si dupa cum sustine varianta de lucru pe care israelienii isi bazeaza probabil propria strategie de ”reperare a onoarei” firmei, considerata una dintre  cele mai puternice in domeniul ”intelligence” din intreaga lume, speriati de cat de departe pot ajunge agentii sai, sefii anumitor structuri au transformat-o peste noapte pe Laura Codruta Kovesi intr-o ipotetica ”tinta de rezerva”. Mai ales ca fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, aflata la apogeul carierei sale profesionale era oricum ”obiectivul” potrivit pentru a deturna astfel atentia de la adevarata misiune a israelienilor si de a inflama spiritele cum nu se poate mai bine pentru liderii statului paralel. Cei care se temeau si inca se tem ca, desi niciun  politician sau magistrat roman nu au avut pana acum ”cojones” sa puna pe agenda publica posibilitatea unei ”maini criminale” la ”COLECTIV”, iata ca niste ”mercenari” excelent pregatiti si bine platiti ar putea pune probleme… Mai ales ca informatiile mai mult decat ingrijoratoare pentru unii dintre liderii statului paralel de la acea ora aratau ca importante ziare britanice si americane asteptau deja adevarata ”bomba” de presa ”COLECTIV”…

Monstruozitatea de care aveau nevoie

Este clar, noua putere politica de la Bucuresti, ca si multe dintre victimele mai mult sau mai putin colaterale ale statului paralel de altfel aveau tot interesul sa-i dea o lovitura decisiva acestuia. Ceea ce si explica, in termenii purtarii unui astfel de razboi fara limite angajarea ”Black Cube”, firma ”paralela” de informatii formata exclusiv din ofiteri superiori ai serviciilor secrete israeliene pentru a devoala ”monstruozitatea” statului paralel. La fel cum exista si parerea ca acelasi stat paralel a avut nevoie de o alta monstruozitate, cea de la ”COLECTIV”, pentru a-si instala ”guvernul meu”.

Insa este cel putin straniu ca ”Black Cube” si-a trimis la Bucuresti o echipa formata din cei mai buni agenti doar pentru a intra pe email-ul sefei DNA si pentru a suna seara tarziu de pe cartele telefomice pe membrii familei acesteia. Ca sa ce? Ca doar nici cei de la ”Black Cube” si nici cei care i-au angajat nu erau doar atat de idioti incat sa spere ca temuta sefa a DNA va renunta atat de usor la lupta si va da bir cu fugitii pentru cateva amarate de apeluri telefonice de pe ”numar necunoscut”. Si, cu toate astea, procurorii au preferat sa ”inghita” aceasta varianta penibila, neparand interesati, cel putin pana acum, sa depaseasca o evidenta ”lnie rosie” a acestui dosar care inca zace la DIICOT… Iata insa ca, acum, informatii de ultima ora arata ca prin aducerea ”legendei vii” a spionajului mondial, chiar fostul sef al Mossad, Ephraim Halevy  la conducerea firmei, ”Black Cube” este decisa sa ”spele rusinea” de la Bucuresti, care a afectat atat de puternic activitatea agentiei. Astfel ca se anunta saptamani de foc, in care atat de perseverentii israelieni nu doar ca vor relua cercetarile, dar vor depune si diligentele oficiale pentru ”contopirea” anchetei agentilor lor cu dosarul ”COLECTIV”. Unul in care magistratii romani prefera doar sa audieze martori, in loc sa autorizeze expertize tehnice independente care sa explice cum de s-au aprins in cateva secunde materialele ignifuge din club…

Articole similare :
comments powered by Disqus